• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva Evroliga, pa mi sad igramo protiv onog što ubacuje 40 poena! Željko pred cijelom Evropom pričao o hitu ABA!

Autor Haris Krhalić

Željko Obradović neće ni da čuje za Žalgiris dok ne vidi šta će sa "Fetsom" Raselom!

 Željko Obradović nakon pobjede nad Virtusom Izvor: YouTube/BC Partizan TV/Printscreen

Partizan je u sjajnoj utakmici pobijedio Virtus 28 poena razlike 90:62 i tako ubilježio prvu pobjedu u Evroligi u ovoj sezoni. Trener crno-bijelih hvalio je svoje igrače, pričao o ključevima pobjede protiv osvajača Evrokupa iz prošle sezone, a onda je dobio pitanje kako će se pripremiti za gostovanje Žalgirisu. 

O tome nije htio, jer kako kaže njegov tim čeka jako težak meč! U ponedjeljak od 21 čas gostovaće Mornaru iz Bara, ekipi koja je do sada ostvarila pobjede nad Igokeom i Zadrom, a poražena je od Cibone. A pobjede je donio prije svega Daron Rasel, američki plejmejker koga je posebno istakao Obradović!

"Žalgiris? To je tek tamo za 7 dana, mi pre toga imamo Mornar i imamo ovog što momka što daje po 40. Tako da pripremamo utakmicu za njega i za Mornar, jer su oni pokazali da igraju dobro i da imaju jednog momka koji dominria u ovoj ligi u ovom trenutku. Mi ćemo sigurno sada svu energiju i koncentraciju usmjeriti na tu utakmicu protiv Mornara, a o Žalgirisu ćemo da razmišljamo kada završimo tu utakmicu", naglasio je Obradović.

Daron "Fets" Rasel je u Mornaru prvi put zaigrao profesionalno nakon što nije izabran na draftu, a igrao je na koledžu Roud Ajlend četiri godine i prošle godine na Merilendu. U prva tri kola ABA lige bio je nevjerovatan pa je tako Igokei ubacio 41 poena uz 5/11 za 2 poena, 9/18 za 3 poena, 6 skokova i 6 asistencija,

U narednom meču sa Zadrom dao je čak 47 poena, za dva je šutirao 6/13, za tri 7/18, 4 skoka, 4 asistencije dok je protiv Cibone dao 35 poena uz 8/13 za dva poena, 4/13 za tri, 2 skoka i 8 asistencija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC