• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ma kakav umor, igram za Partizan! Lesor je spreman za Virtus: Obradović mi vjeruje, uradiću sve za pobjedu!

Autor Dragan Šutvić

Matijas Lesor je spreman za duel sa timom iz Bolonje uprkos velikoj minutaži u posljednje vrijeme.

 lesor najavio utakmicu partizan virtus  Izvor: MN PRESS

Matijas Lesor nije umoran, spreman je za Virtus i hoće da pomogne Partizanu da dođe do evroligaškog prvenca. Francuski centar protiv Armanija odigrao je jedan od najboljih mečeva u crno-bijelom dresu (12, 10sk), ali je u isto vrijeme na parketu proveo skoro 39 minuta. Protiv Studentskog centra je igrao 29, a protiv Baskonije je odmorio ukupno 42 sekunde, zbog ogromne potrošnje na startu sezone i velike minutaže koju ima jedna od glavnih tema pred meč sa Virtusom bila je njegov umor.

Možda će vas zanimati

Iako je igrao previše, Lesor je spreman da ponovo bude na parketu i uradiće sve što može da pomogne ekipi da pobijedi tim iz Bolonje.

"Nisam umoran, ovdje sam da bih igrao, srećan sam kada sam na terenu, srećan sam što sam ovdje i što mi trener Obradović vjeruje. Nema vremena za razmišljanje o umoru, hoću da igram i da pobjeđujemo. Uradiću sve šta treba da pomognem timu. Ne mogu da kažem sada kako će moje tijelo da reaguje na utakmici, ne znam ni koliko ću igrati. Međutim, ako treba da trčim po cijelom terenu i da se borim, to ću i da uradim", poručio je Lesor na otvorenom treningu Partizana.

I njemu i ekipi teško je pao poraz od Armanija. Imali su meč ponovo u svojim rukama, onda su u završnici sve prokockali i propustili šansu da savladaju tim iz Milana.

"Nisam imao posebnu motivaciju, adaptiram se na našu igru, bilo je dosta preuzimanja, često sam čuvao protivničke bekove, bio sam agresivan, mogu da igram presing na cijelom terenu, osećam se zaista dobro. Tražimo prvu pobjedu, podižemo formu, moramo da nađemo način kako da bolje 'zatvaramo' utakmice i da pobjeđujemo. Poraz nam je teško pao, ali moramo da se fokusiramo na Virtus. Odradili smo video analizu, vidjeli gdje smo griješili i šta treba da ispravimo, nema puno vremena za sve to", zaključio je Lesor.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC