• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok priča Hrvata o NBA zvijezdi: Taj kreten je izgubio 250.000 dolara jer nije htio da se tušira!

Autor Haris Krhalić

Bruno Šundov se sjetio svojih dana u Indijani i šokantnog ponašanja Džamala Tinslija.

 Bruno Šundov otkrio da se Tinsli nije htio tuširati Izvor: Youtube/screenshot/Podcast Inkubator

Nekadašnji hrvatski košarkaš Bruno Šundov imao je jako koloritnu karijeru u kojoj je nastupao za ogroman broj klubova na nekoliko kontinenata. Ovaj 221 centimetara visoki centar počeo je u rodnom Splitu, igrao je sedam godina u NBA ligi, nastupao je za Makabi, Alikante, Valensiju, Pepinster i ogroman broj klubova iz Azije.

Zadesio se u Klivlendu kada je Lebron Džejms debitovao u NBA ligi i slao je "Kralja" po krofne, a sada je u "Podkast inkubatoru" pričao o svoje dvije sezone u Indijani. Bio je dio tog tima od 2000. do 2002. godine, u dvije sezone je odigrao 33 utakmice i dobro je upoznao tadašnji tim predvođen Redžijem Milerom

U ekipi su bili i Bred Miler, Džermejn O'Nil, Ron Merser i Ron Artest, a kao 27. pik sa drafta pokupljen je Džamal Tinsli, koji je odmah postao startni plejmejker, Na terenu je izgledao odlično, ali van terena je bilo mnogo problema...

"Taj Tinsli nije htio da se tušira nakon treninga ili utakmice. Mi ono lagano ulazimo ili izlazimo, a on obučen, već izlazi. Jednom, dva puta, tri puta... I Redži MIler kaže tim menadžeru: 'Donesi knjigu pravila timskih, moramo da napišemo jednu promjenu. Da svaki igrač mora da se tušira poslije svakog treninga, pogotovo poslije svake utakmice, u protivnom biće kažnjen.' Prva kazna je bila 500 dolara i duplirala se", sjetio se Šundov.

Tada treći centar Indijane nije mogao da vjeruje koliko je Tinsli uporan, a kada se sve stavilo na papir računica je bila šokantna. Izgubio je 250.000 dolara zbog odbijanja da se tušira!

"Hajde pogodi koliko je Džamal Tinzli platio kazni zbog netuširanja? Kreten! 250.000 dolara je platio kazni jer nije htio da se tušira nakon treninga. Kao tušira se kući, nije kao htio da bude go među svima... Mi smo na kraju brojali, 250.000 dolara je platio zbog netuširanja, na kraju je izbio skandal. Koja banalnost", rekao je Šundov.

Tinsli je svoje najbolje godine karijere proveo u Indijani za koju je igrao od 2001. do 2009. godime, a nakon toga je proveo jednu godinu u Memfisu i dve u Juti u kojima je imao mnogo gori učinak. 

Možda će vas zanimati

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC