• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA zvijezda se smijala zbog faula nad Srbinom! Protivnik dobio tehničku, a javio se jedan od najboljih! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Zanimljiva scena na meču Oklahome i Bostona, a Pokuševski je bio u centru pažnje.

 Durent se smijao zbog faula nad Pokuševskim Izvor: Twitter/WorldWideWob/printscreen

Na meču NBA lige košarkaši Oklahome poraženi su od favorizovanog Bostona (126:122) u noći između ponedjeljka i utorka, a jedna od centralnih figura susreta bio je Aleksej Pokuševski. Mladi srpski košarkaš upisao je najbolju partiju u sezoni - 16 poena, 14 skokova, a uspio je i da iznudi tehničku grešku Džejsona Tejtuma. nakon jednog faula prve zvijezde Bostona, sudije su procijenile da je vrijeme za ozbiljniju kaznu!

Pokuševski je napao prodorom Tejtuma, koji je morao da ga zaustavi faulom, a zbog reakcije je dobio i tehničku. Iako se činilo da je Džejson ljut na sebe jer je nekoliko sekundi ranije promašio dobru priliku za postizanje poena, sudija je bio neumoljiv. Odmah je odsvirao tehničku i nasmejao Kevina Durenta!

Jedan od najboljih igrača lige imao je vremena da isprati susret Oklahome za koju je nekada nastupao i Bostona koji mu je veliki rival na Istoku, a zbog Tejtumove tehničke morao je da se smije. Kako kaže Kevin Durent, ovo je bila najgore donijeta odluka o tehničkoj koju je vidio u posljednje vrijeme i zbog toga je morao da se nasmije. Pogledajte situaciju.

Inače, Pokuševski je na ovom meču nastavio sjajan niz - na četvrtom uzastopnom meču ubacio je dvocifren broj poena. Iako Oklahoma još nije uspjela da stigne do zapaženijih rezultata, partije poput ove mogu da obraduju navijače Srbije, koji mnogo očekuju od Alekseja u narednim godinama.

Tokom prethodne sezone on se dobrim delom mučio sa formom, ali na početku novog prvenstva na najbolji mogući način uzvraća za dobijene minute. U prilog tome govore i njegov prosjek - 9,9 poena, 5,9 skokova i 1,8 asistencije na 24,4 minuta po meču u NBA sezoni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC