• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Bajić pred gostovanje u Železniku: Da se okrenemo sebi i izborimo sa svojim problemima!

Autor Dragan Šutvić

Igrače Igokee m:tel predstojećeg vikenda očekuje gostovanje FMP-u.

 dragan bajić pred utakmicu fmp igokea  Izvor: MN PRESS

Košarkaše Igokee m:tel u nedjelju (19.00) očekuje treće gostovanje u ABA ligi.

Prva dva, na terenima Mege i Splita, odradili su trijumfalno. Sada ih očekuje duel sa "panterima" iz Železnika, koji nakon sedam rundi zauzimaju drugo mjesto na tabeli, sa samo jednim porazom, a na sjajne partije tima Nenada Stefanovića imun nije ostao ni trener Igokee m:tel Dragan Bajić.

Možda će vas zanimati

"Moram da istaknem da me je ekipa FMP-a pozitivno iznenadila dosadašnjom igrom koju prikazuju. Pohvalio bih kolegu Stefanovića koji sjajno vodi ovaj tim, dobro je posložen, a momci su kroz dobre igre dobili na samopouzdanju i jako su nezgodini, pogotovo na domaćem terenu, gdje su padale i bolje ekipe od nas", rekao je trener Aleksandrovčana u najavi utakmice.

Šta je recept za pobjedu?

"Moramo da se okrenemo sebi, noseći svoje probleme i da se izborimo sa tim. Moramo da pokušamo da na što bolji način odgovorimo agresivnoj defanzivi. Imaju kvalitetnu ekipu, njihovi igrači mogu da iznesu te stvari. Moramo da popravimo greške iz prethodne utakmice, da pružimo defanzivno što bolju partiju i da ofanzivno svi igrači koji budu na raspolaganju daju maksimum ako želimo da završimo pozitivno ovaj meč. Nadam se jednom dobrom odgovoru i ako nam se ukaže šansa da trijumfujemo, mislim da ćemo je iskoristiti", zaključio je Bajić.

Partija beka Brajanta Kroforda, koji je postigao 22 poena i pet puta asistirao saigračima, nije bila dovoljna da se u Laktašima u prošlom kolu savlada Cedevita Olimpija.

Nada se Amerikanac da će u ovom duelu bh. predstavnik uspjeti da ispravi greške iz tog duela i dođe do jubilarne, pete pobjede u sezoni.

"Ulazimo u ovu utakmicu poslije teškog poraza na domaćem terenu. Gledamo naprijed, putujemo u goste odličnoj ekipi FMP Meridian, gdje ćemo pokušati da se oporavimo od toga. Treba da se skoncentrišemo, dobro držimo fokus na terenu, pametno i snažno igramo. Treba da se držimo naše taktike, što se tiče napada i odbrane, i ako u tome uspijemo, ne sumnjam da ćemo pobijediti", istakao je Kroford.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC