• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strašan udarac za Brazil - otkriveno kolika pauza čeka Nejmara i Danila!

Autor Dragan Šutvić

Dvojica brazilskih fudbalera povrijeđena su tokom mečeva sa Srbijom i neće igrati na naredna dva susreta.

 nejmar ne igra do kraja grupne faze mundijala u kataru  Izvor: Profimedia

U prvom kolu Svjetskog prvenstva u Kataru Brazilci su savladali Srbiju (2:0), ali im je Nejmar zadao glavobolje. Kako prenose mediji iz Brazila, situacija nije nimalo dobra, a povrijeđeni Nejmar završio je grupnu fazu na ovogodišnjem turniru! Po njihovim informacijama, ofanzivac koji je bio sjajan protiv Srbije sigurno će propustiti naredna dva meča...

Najbolji fudbaler brazilske reprezentacije povrijedio se prilikom jednog duela u finišu meča, zbog čega ga je selektor Tite izveo iz igre u 80. minutu. Do klupe je jedva došao, pokazao je i povrijeđeni zglob, a ubrzo je isplivao i snimak na kojem se vidi kako mu postavljaju oglobe. Bio je to samo početak loših vijesti! 

Ostaje da se vidi da li će Nejmar biti spreman za nokaut fazu takmičenja, a selektor Tite i bez te brige ima probleme. Grupna faza turnria završena je i za Danila, koji je takođe zaradio povredu na meču sa Srbijom. On neće moći da igra na naredna dva meča, pa će šansu morati da dobiju vremešni Dani Alveš ili Eder Militao kojem to nije prirodna pozicija.

Sa druge strane, za Nejmara prava zamjena ne postoji. On se žrtvovao i povukao u sredinu terena kako bi Brazil dobio brzinu po bokovima, a sada će formacija morati da se prilagođava igračkom kadru koji Tite ima na raspolaganju.

Jedna od opcija je da Rišarlison i Gabrijel Žesus zaigraju zajedno, a druga je da Lukas Paketa bude "poguran" ka golu rivala što bi stvorilo mjesto za Freda ili Bruna Gimaraeša. Pogledajte kako je Nejmarova noga izgleda poslije meča:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC