• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal - Mesijevog saigrača deportuju iz Katara! Strašne optužbe iz Argentine, i FIFA uključena u slučaj!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najveći problem u dosadašnjem dijelu turnira napravio bi haos u reprezentaciji Argentine.

 Tijago Almadu deportuju iz Katara Izvor: Profimedia

Svjetsko prvenstvo u Kataru privlači mnogo pažnje iz svih dijelova svijeta, što posebno važi za ekipe koje su na turnir krenule kao favoriti. Mnogi su baš u Argentini vidjeli najvećeg favorita za titulu, jer Lionel Mesi želi da osvoji i Mundijal prije nego što se povuče iz nacionalnog tima. Šanse za to će mu biti značajno smanjene ukoliko se ispostave kao tačni navodi argentinskih medija.

Po njihovim informacijama, Tijago Almada (21) bi mogao da napusti reprezentaciju i da bude deportovan u Argentinu! Šokantne detalje o krilnom fudbaleru koji je naknadno pozvan u nacionalni tim otkrila je advokatica Rakel Hermida Lehenda, koja zastupa drugu stranu u postupku koji se vodi protiv igrača. Ona je već pokrenula postupak pred FIFA organima i traži da se Almada izbaci iz reprezentacije!

Pred argentinskim sudom vodi se postupak protiv krilnog napadača zbog sek*ualnog zlostavljanja, a advokatica očekuje da mu FIFA zbog toga zabrani nastup na Mundijalu.

"On je usred pandemije organizovao tajnu zabavu u oblasti San Isidro. Pijana djevojka je otišla na prvi sprat sa Tijagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo mnogo ljudi da je zlostavljaju. Kada kažem mnogo ljudi, govorim o drugom igraču Veleza po imenu Brizuela, djevojci po imenu Kamila i na kraju o menadžeru po imenu Delvin Akunja", navodi se u izjavi.

Ovo je Tijago Almada:

Katar je poznat po veoma strogim pravilima za ulazak u zemlju, ali i veoma niskoj stopi kriminala. Zbog toga se u Argentini nadaju da organizator ovogodišnjeg Mundijala neće trpiti Tijaga Almadu na svojoj teritoriji i da će uz saradnju sa FIFA donijeti odluku o njegovom slanju nazad u Argentinu.

"Postoji mnogo fudbalera kojima je zabranjeno da uđu u Katar, a Almada je tamo i slobodno se šeta. Moji saradnici pokušavaju da dođu do katarskih zvaničnika na pravi način, što je prije moguće", ispričala je Rakel.

Ukoliko njen plan uspije, Argentinci će u ostatku takmičenja imati jednog igrača manje u timu. Podsjećamo, Almada koji igra za Atlantu u MLS ligi timu je priključen samo tri dana pred početak turnira, umjesto povrijeđenog Hoakina Koree. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC