• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To me zaista mnogo boli! Željko Obradović: Neke stvari ćemo morati da promijenimo!

Autor Dragan Šutvić

Partizan je izgubio u dramatičnom meču protiv Cedevita Olimpije, a trener crno-bijelih najavio je da će neke stvari morati da budu promijenjene.

 željko obradović nakon poraza partizana od cedevita olimpije  Izvor: YouTube/Cedevita Olimpija TV

Poslije poraza od Cedevita Olimpije u posljednjim sekundama meča (77:74), trener crno-bijelih Željko Obradović je čestitao slovenačkom timu trijumf u burnom "jadranskom" derbiju.

"Čestitam ekipi Olimpije na pobjedi. U ovakvoj utakmici, gdje je rezultatski bila apsolutno neizvjesna 40 minuta, odlučujuću sitni detalji. Bili su srećniji, pametniji i zasluženo su pobijedili utakmicu", rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Možda će vas zanimati

Upitan za podršku Partizanovih navijača i ambijent u hali, Obradović je rekao šta ga posebno boli u periodu u kojem njegov tim ne bilježi dobre rezultate.

"Bila je fenomenalna atmosfera, hvala navijačima što su došli, mi smo tim koji ima publiku gdje god da igra. Hvala im na tome, ali nažalost mi im ne vraćamo i to je nešto što me zaista mnogo boli. Ne dajemo... Ne mogu da kažem da se tim nije borio, borili smo se, ali nije bilo dovoljno. Neke stvari ćemo morati da probamo da promijenimo."

Obradović nije htio da javno kritikuje igrače.

"Postoje stvari koje su za tim, nikad nisam izlazio u javnost da napadam igrače, niti ću ovog puta. Između sebe pričamo, radimo, neke stvari su evidentne. Sad, kako ćemo da riješimo - vrijeme ispred nas će to pokazati."

Partizan je prethodnih nedjelja izgubio dva uzbudljiva derbija protiv Crvene zvezde, a između tih utakmica je izgubio i u tijesnom meču protiv Valensije (96:100) u Evroligi, uz deklasiranje Budućnosti u Štark areni.

"Nije lako kad izgubiš u veoma kratkom periodu par utakmica gdje odlučuje jedna lopta - da li u odbrani, napadački, da li skok... Nije lako. Sa te strane, moj posao kao trenera je da dignem ekipu. Koliko ćemo uspjeti - vidjećemo.

Slovenci su pitali Obradovića za njihovog šutera u dresu Partizana, Gregora Glasa.

"Sve što imam da kažem u vezi Glasa već sam sa njim razgovarao. Sve zna. Kao i sa svim ostalim igračima. O svima i te kako vodim računa. Nadam se da ću i na to vaše pitanje u narednom periodu imati neke odgovore."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC