• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina novogodišnja bomba - AS PRVAKA EVROPE! Crveno-bijeli dobijaju VELIKO pojačanje? Sa Duškom i Lukom bio šampion!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda je navodno na dobrom putu da dovede još jedno veliko pojačanje.

 Akile Polonara dolazi u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

KK Crvena zvezda sprema transfer-bombu za Novu godinu, Italijana Akilea Polonaru (31)! Prema pisanju "Sportskog žurnala", izvori tog lista potvrdili su da je njegov dolazak na Mali Kalemegdan gotova stvar. "Njegovim dolaskom će Zvezdina unutrašnja linija dobiti na kvalitetu i dubini, a želje navijača za plasman u Top 8 Evrolige postaće znatno realnije", navedeno je.

Crvena zvezda dovela je krajem 2022. bombastično pojačanje iz NBA lige, argentinskog asa Fakunda Kampaca, iako on još nije registrovan jer je Evroliga suspendovala crveno-bijele 1. decembra i ta kazna je još na snazi. On će zbog toga propustiti i meč protiv Barselone u petak, kao što prošle nedjelje nije igrao ni protiv Olimpijakosa.

Trener Efesa Ergin Ataman govorio je o tome da je Akile Polonara (31, 205 centimetara) nezadovoljan i zbog toga se već nekoliko nedjelja nagađa kada će otići i gdje će završiti. Pominjao se Makabi, ali bi po svemu sudeći umjesto u Izrael mogao da se ipak preseli u Srbiju. U večeri kada je objavljena ova vijest, Polonara je sa klupe odgledao poraz svog tima od Makabija i nije ulazio u igru. Posljednji put u Evroligi bio je na terenu i porazu Efesa od Partizana, 16. decembra.

Polonara se u Evroligi afirmisao u dresu Baskonije, za koju je igrao od 2019. do 2022, nakon što je prethodno u Italiji stasavao u Teramu, Varezeu i Ređo Emiliji. Poslije Španije 2021. prešao je u Fenerbahče, a 2022. je stigao u Anadolu Efes. On je stari znanac Duška Ivanovića, trenera Crvene zvezde, sa kojim je bio prvak Španije 2020. kao igrač tima iz Vitorije. Takođe, tada mu je saigrač bio Luka Vildoza, drugi član crveno-bijelog argentinskog tandema.

Takođ, Polonara je još od 2013. godine član "A" reprezentacije Italije, kada je uskočio umjesto tada povređenog krilnog centra Nikola Melija. Igra na poziciji "četvorke", sa izraženim atletskim sposobnostima, eksplozivnošću i energijom. O Zvezdinom interesovanju za Polonaru pisano je i u Italiji prethodnih dana, a sada je taj transfer najavljen i iz Beograda.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Sipaj Vucicu, sipaj..Pokazace ti navijaci Partizana na izborima koliko ih ima.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC