• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši trener banjalučkog Borca o crveno-bijelima: "Vidjeli ste kakva je Zvezda sila"

Autor Haris Krhalić

Trener MZT-a čestitao crveno-bijelima pobjedu u Skoplju i govorio o njihovom kvalitetu

 Dragan Nikolić o Crvenoj zvezdi Izvor: YouTube/MZT Skopje TV/MN Press

Crvena zvezda Meridianbet ubjedljivo je pobijedila MZT u Skoplju, prije svega zahvaljujući inspirisanom Fakundu Kampacu, koji je sa tri uzastopne trojke i velikom energijom pokrenuo furiozni nalet srpskog tima u trećoj četvrtini (27:8). Šef struke domaćih, bivši trener banjalučkog Borca Dragan Nikolić, poslije meča je odao priznanje Beograđanima i rekao da je njegova ekipa dala sve što je mogla.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobjedi, vidjeli ste kakva su sila i koliko su dominantni. Dali smo sve od sebe i imamo čime da budemo zadovoljni, to su prva, druga i četvrta četvrtina. U trećoj nismo postojali, ali tu smo se i najmanje pitali. Presudio je kvalitet koji imaju i sa te strane nema mnogo diskusije. Smatram da smo odigrali koliko smo mogli, u skladu sa mogućnostima. Stali smo na tom prvom poluvremenu, nismo imali snage za dalje. Nastavljamo dalje, znamo naš cilj, čeka nas i dalje serija mnogo teških utakmica i nećemo se predavati. Vjerujem da ćemo se još pojačavati".

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović sa ekipom se odmah vraća u Beograd, na kratak predah i na pripremu za utorak i utakmicu protiv Real Madrida u hali "Pionir" od 19 časova. "Zadovoljan sam prvo pobjedom, kao i drugim poluvremenom. U prvom dijelu nismo igrali kako Zvezda treba da igra, nismo imali agresivnost u odbrani, ali sve u svemu, sa nastavkom meča i dobrom odbranom, lakim koševima sam zadovoljan"

Crvena zvezda će u četvrtak, takođe u Pioniru, igrati protiv Monaka, a onda će otići na posebno emotivno gostovanje za Duška Ivanovića - Budućnosti u Podgorici. Crnogorski stručnjak tako će biti rival timu u kojem je ponikao i čiji je bio kapiten osamdesetih.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC