• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gudurićeva trojka za MUK U ATINI! Svi gledali da li je GAZIO AUT, isplivala slika koja otkriva istinu (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski šuter dao trojku za produžetak na meču Panatinaikos - Fener. U dodatnih pet minuta njegov tim je trijumfovao, a on je "ovjerio" taj uspjeh.

 Fenerbahče pobijedio Panatinaikos Izvor: MN PRESS

Bek Fenerbahčea Marko Gudurić dao je odlučujuću trojku u završnici četvrte četvrtine utakmice Panatinaikos - Fener. Pri vođstvu domaćih "plus 3", na pola minuta do kraja, presjekao je dodavanje udvojenog plejmejkera Atinjana Parisa Lija, otišao u ćošak i odatle pogodio trojku za izjednačenje. U hali je zavladao muk u tom trenutku, jer su navijači Panatinaikosa postali svjesni kakvu su šansu ispustili.

Pogledajte tu trojku:

Panatinaikos je i poslije tog pogotka imao posljednji napad i šansu da zada završni udarac, ali su i šut Dvejna Bejkona iz ugla i pokušaj Mateuša Ponitke iz reketa završili na obruču. Fenerbahče je tako "preživio" i uveo meč u produžetak, u kojem je pobijedio 94:88.

Mnogi su se pitali da li je Marko Gudurić gazio aut-liniju, ali snimak iz prenosa grčke televizije jasno pokazuje da je sve bilo čisto i da sudije ovog puta nisu pogriješile kao na utakmici Zvezda - Barselona, kada su oštetile srpski tim. Zanimljivo je to da je Gudurić pogodio trojku odluke preko Nejta Voltersa, svog bivšeg saigrača iz Crvene zvezde, kao i protiv ekipe trenera Dejana Radonjića, pod kojim je zaigrao u Zvezdi i postao ljubimac navijača crveno-bijelih.

Gudurić je i u produžetku stavio tačku na utakmicu, postavivši konačni rezultat pogođenim slobodnim bacanjima na 26 sekundi do kraja. Završio je meč sa 14 poena, a njegovim pogocima sa "crte" Fenerbahče je poveo u produžetku, dok je utakmicu prelomila trojka krila Fenerbahčea Najdžela Hejsa-Dejvisa, minut prije kraja za rezultat 85:90. Sa 22 ubačena poena on je bio i najefikasniji igrač pobjedničkog tima, dok su uz Gudurića po 14 poena ubacili i Džonatan Motli i Karsen Edvars. Fener je ovim trijumfom popravio skor na 11-7 i trenutno je peti na tabeli, dok je Panatinaikos pao na pretposljednje mjesto, sa učinkom 6-12.

Atinjani će žaliti za ispuštenim vođstvom u 40. minutu i za propuštenim prilikama. Bejkon je završio meč kao najbolji strijelac, sa 27 ubačenih poena, ali najvažniji šut - za pobjedu - ipak nije pogodio.

Pogledajte kako je trijumf iskliznuo iz ruku grčkog tima:

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC