• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ha, pokušavaš to da "izvučeš" od mene! Lojd hvalio navijače Zvezde, pa progovorio o POVRATKU u Beograd

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Džordan Lojd se zahvalio navijačima na dočeku u Beogradu iako nije igrao protiv svoje Crvene zvezde.

 Džordan Lojd o Crvenoj zvezdi Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Američki košarkaš Džordan Lojd igrao je samo jednu sezonu u Crvenoj zvezdi, ali to je bilo dovoljno da postane miljenik navijača. Po povratku u halu "Aleksandar Nikolić" nije imao baš doček poput svog trenera Saše Obradovića, koji se čak i rasplakao zbog aplauza, ali su crveno-bijeli bili krajnje korektni, čak mu i dobacivali da se vrati na Mali Kalemegdan. To ga je posebno obradovalo, priznao je poslije poraza Monaka (92:68) u kome nije učestvovao zbog povrede.

"Volim navijače, znam da su me voljeli kada sam igrao u Zvezdi, tako da poštujem ih. Volim i grad, lijepo je biti ovdje čak i kada ne igraš...", rekao je Lojd kome smo pokušali da "ukrademo" riječi i o mogućem povratku u Crvenu zvezdu: "Ha, pokušavaš da izvučeš to od mene! Kao što sam rekao, drago mi je što sam u Monaku."

Što se tiče same utakmice, Lojd sa nje nosi utiske o dobroj atmosferi, iako je Monako bio neprepoznatljiv i zbog toga će trener Obradović sigurno da "riba" svoje igrače: "Bilo je nevjerovatno, ovo je najbolje mjesto gdje možete da igrate, žao mi je što nisam igrao zbog povrede, ali drago mi je što vidim navijače. Ne znam kada ću igrati, imao sam problem sa nosom, pa sa ramenom... Decembar je bio težak za mene."

Lojd nije želio da se "upliće" u čitav slučaj zabrane nastupa Fakundu Kampacu, ali je istakao da kada se Argentinac vrati na parket, da će Crvenu zvezdu biti teško zaustaviti.

"Zvezda je nevjerovatan tim, sjajno šutiraju, dobri su kod kuće, bore se i imaju sjajnu ekipu i još ako zaigra Kampaco - biće teško sa njim. Ne mogu da komentarišem situaciju sa Kampacom i mogu samo da kažem da se nadam da će se sve riješiti", zaključio je Amerikanac.

Pogledajte

01:37
Dzordan Lojd izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC