• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi spisak Hrvatske - tu su tri igrača koja nastupaju u Srbiji!

Autor Dragan Šutvić

Selektor Hrvatske Aco Petrović sve je iznenadio novim imenima na spisku.

 aco petrović objavio spisak hrvatske  Izvor: MN PRESS

Pred svoje posljednje mečeve na mestu selektora Hrvatske, ali i posljednje mečeve u bogatoj trenerskoj karijeri Aleksandar Petrović je izbacio prošireni spisak reprezentacije za mečeve pretkvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Hrvatska igra sa Švajcarskom i Austrijom, a selektor Petrović je za ovaj meč pozvao trojicu igrača koji nastupaju u Srbiji! Dvojica su iz Mege, a jedan iz OKK Beograda! U pitanju su Matej Rudan i Danko Branković iz Mege i Andrija Jelavić iz OKK Beograda! 

"Radi se o preliminarnoj, širokoj listi od 25 igrača i ne treba čuditi što se na njoj nalazi nekoliko igrača koji nisu u posljednje vrijeme igrali. Čekamo još status ljekarskih nalaza za Ivišića, Ramljaka i Matkovića, no ova je lista dovoljno široka i neće je biti potrebno mijenjati", izjavio je Aco Petrović.

On na ovaj spisak na iznenađenje svih nije uvrstio košarkaša Zadra Luku Božića, koji je jedan od najboljih igrača ABA lige u ovoj sezoni i to je izazvalo velike kontroverze. 

"Ovaj je spisak kontinuitet onoga što smo započeli u novembru, ali ujedno i nadogradnja i pohvala za klubove koji rade sjajan posao pa su na spisak ušla i dva mlada igrača Šibenke, Luka Skorić i Pavao Paić, kao i Boskov Luka Krajnović. Ovaj put na listu nismo stavljali evroligaške igrače, koncentrisali smo se na igrače koji su dostupni. Moram dodati kako se na spisku reprezentativaca ne nalazi ni Luka Božić koji u Zadru igra fantastično i nosilac je igre, no moja je procjena da reprezentacija ne može da igra na način kako igra Zadar, igra je reprezentacije postavljena na bitno drugačiji način", istakao je on. 

Matej Rudan igra na poziciji krilnog centra i jedan je od ključnih igrača Mege ove sezone, dok je Danko Branković starter na poziciji "petice", dok Jelavić i dalje čeka šansu u Megi i za to vrijeme nastupa za ekipu OKK Beograda. 

Pogledajte kompletan spisak Hrvatske: Kapusta Borna, Mavra Dominik, Filipović Goran, Gnjidić Lovro, Kučić Vito, Badžim Roko, Krajinović Luka, Perković Toni, Antonio Jordano, Drežnjak Mateo, Menalo Leo, Skorić Luka. Nakić Toni, Ramljak Ivan, Ramljak Marko, Drežnjak Dario, Buljan Tomislav, Jelavić Andrija, Rudan Matej, Prkačin Roko, Marković Karlo, Branković Danko, Ivušić Tomislav, Ivušićč Zvonimir, Paić Pavao.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC