• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eksplozija Petruševa najbolji potez Evrolige: Zakucao preko najvišeg u Evroligi - u lice! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Filip Petrušev je još jednom pokazao nevjerovatne atletske sposobnosti i sada je to na svojoj koži osjetio 224 centimetra visoki Čarls Kumađe.

 zakucavanje filipa petruševa potez kola u evroligi  Izvor: YouTube/ EUROLEAGUE BASKETBALL

Crvena zvezda Meridianbet je ponovo poražena od Albe u Evroligi, ali je jedan potez igrača crveno-bijelih sa meča u "Pioniru" proglašen za najbolji potez kola. Centar crveno-bijelih Filip Petrušev je na ovom meču za 25 minuta na parketu postigao 14 poena, a jedno zakucavanje ostaće upamćeno.

Nemanja Nedović se podigao na šut u prvoj četvrtini, a onda je videi otvorenog Petruševa i dodao mu loptu. Iskoristio je sve svoje nevkerovatne fizičke predispozicije Petrušev, zaletio se i zakucao, ni manje ni više nego preko Čarlsa Kumađea!

Ovaj 26-godišnji centar iz Čada, trenutno najviši igrač Evrolige sa svojih 224 centimetra, pokušao je da ga izblokira, ali je dobio zakucavanje "u lice". Pogledajte kako je to izgledalo: 

Top 10 poteza Evrolige 25. kolo
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

Na kraju je ipak Alba uspjela da pobijedi, a sam Petrušev je poslije utakmice govorio o razlozima poraza svog tima u duelu sa nemačkim timom.  

"Odbrana je bila problem, oni su maltene radili šta su htjeli. Nismo igrali strpljivo, nismo igrali kao što inače igramo i malo nismo imali sreće kod svih tih šuteva za tri poena. Mnogo smo se oslanjali na to, što u velikom broju slučajeva nije dobra stvar. Pustili smo ih da igraju kako oni igraju i nije tako lako igrati sa njima. Nismo bili koncentrisani i htjeli smo da riješimo utakmicu u tri napada umjesto da igramo strpljivo kao što smo radili do sada tokom cijele sezone. Puno je bilo Ishitrenih šuteva, a ne možete da živite samo od šuta za tri", rekao je Petrušev.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC