• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović još ne zna za trijumf sa Igokeom, sada dočekuje "svoj" FMP: Zaista je vrijeme...!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Vjerujem u svoje igrače, u svoj tim", rekao je trener Igokee Vladimir Jovanović pred utakmicu sa FMP-om.

 Najava Vladimir Jovanović Igokea - FMP Izvor: Mondo/Slaven Petković

Košarkaši Igokee m:tel u seriji su od čak 10 poraza u ABA ligi, od čega je polovina upisana sa novim trenerom, Vladimirom Jovanovićem.

Srpski stručnjak koji je sezonu počeo na klupi Crvene zvezde još uvijek nije uspio da prodrma Aleksandrovčane, a nova prilika za prekid Igokeinerekordne serije poraza biće duel sa njegovim bivšim klubom, FMP-om u subotu od 18 časova u Laktašima.

"Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica protiv dobrog protivnika. Igramo na svom terenu i treba da damo svoj maksimum, da odgovorimo na njihovu fizički agresivnu igru. Vjerujem u svoje igrače, u svoj tim i zaista mislim da je vrijeme da odigramo onako kako možemo", rekao je Vladimir Jovanović.

Iskusni Dragan miliavljević koji je ovog ljeta pojačao Igokeu rekao je da je ekipa u psihičkoj krizi i da mora da jednom pobijedom probije barijeru koju trenutno ima.

"Utakmica sa FMP-om je jako bitna za nas. Pooslije velikog niza poraza svjesni smo da treba da krenemo da dobijamo utakmice. Iako dobro treniramo treba da to pretočimo na teren. Moramo agresivno i borbeno da uđemo na teren i to da održimo 40 minuta. Ekipa FMP-a je jako mlada ekipa koja igra sa velkikom dozom energije, sigurno željni dokazivanja u svakom meču. Jesu se poremetili malo dolaskom Frejzera, ali traže svoje uloge i sigurno da neće biti laka utakmica, pogotovo za nas poslije serije poraza", rekao je Milosavljević i istakao:

"Moramo da prebrodimo prije svega psihičku krizu, da se ne plašimo pobjede. Mislim da imamo kvalitet, radili smo stvarno dobro i kvalitetno i jako nam je bitno da dobijemo jednu utakmicu i prelomimo tu barijeru koji trenutno imamo".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC