• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA liga se oglasila, tiče se Igokee m:tel i beogradskih vječitih! Evo kada se igraju odgođeni mečevi

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan neće igrati meč protiv Budućnosti i biće spreman za obaveze u Evroligi, dok je i Crvena zvezda konačno saznala termin utakmice trećeg kola protiv Cedevite Olimpije koji je odgođen.

 Odgođene utakmice ABA lige 22. aprila Izvor: ABA liga/KK Budućnost VOLI/Filip Roganović

Prethodnih dana spekulisalo se da će meč Budućnosti i Partizana, zakazan za 19. mart, biti odgođen, a danas je to u saopštenju potvrdila i ABA liga. Podgoričani su bili zainteresovani da promijene termin, sa time se složio Partizan, a zatim i rukovodstvo regionalne lige, tako da je odlučeno da se susret u "MoračI" igrati tek 22. aprila.

To znači da će Partizan sada poslije "vječitog" derbija potpuno moći da se fokusira na mečeve Evrolige protiv Efesa i Olimpijakosa koji im slijede. Prvo će u četvrtak gostovati Efesu, a zatim imati dovoljno vremena da se spreme i za vrlo važan duel sa Olimpijakosom (24. mart) na domaćem terenu. Novi termin takođe odgovara i ekipi Budućnosti pošto ih očekuju obaveze u Evrokupu.

Takođe, sportski direktor ABA lige Milija Vojinović je donio odluku i da će preostale dvije utakmice koje nisu odigrane, a to su Cedevita Olimpija - Crvena zvezda Meridianbet iz trećeg kola, odnosno Mornar - Igokea iz 14. runde, biti odigrane takođe 22. aprila.

Tačan termin utakmica biće kasnije saopšten nakon razgovora sa televizijom Arena Sport koja je nosilac prava. Interesantno, posljednje kolo ABA lige je zakazano za 14. april, što će reći da se odgođene utakmice igraju poslije završetna regularnog dijela.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC