• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki problem za Pešića - KALINIĆ NE IDE NA SVJETSKO PRVENSTVO? Nikola se javio: "Sve više osjećam koljena, leđa..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Kalinić mogao bi da propusti predstojeće Svjetsko prvenstvo.

 Nikola Kalinić mogao bi propustiti Mundobasket 2023 Izvor: MN PRESS

Nikola Kalinić prešao je u Barselonu na početku sezone i sa španskim timom juri titulu u Evroligi, ali bi mogao da propusti predstojeći Mundobasket. Poslije 29 utakmica, ekipa je na trećem mjestu sa skorom 19-10 i pokušaće dodatno da popravi plasman u preostalih pet utakmica. Njegov koš bio je ključan za pobjedu protiv Crvene zvezde, a pored igara u klubu pričao je i o igranju za reprezentaciju Srbije.

"Orlove" očekuje Svjetsko prvenstvo u Indoneziji, Japanu i Filipinima (od 25. avgusta do 10. septembra) i tamo bi mogli da igraju bez Kalinića.

"Jaoj, ne znam pravo da ti kažem...Vidjećemo do ljeta šta će sve da se dešava. Iskreno, svaka sezona mi pada sve teže, sve više osjećam koljena, Ahilovu tetivu, leđa. Vidjećemo. Pričaću sa selektorom Pešićem, sa porodicom, sa svima, naći ćemo najbolju odluku," rekao je Kalinić za "Sport klub".

Spomenuo je i Evropsko prvenstvo na kom je Srbija bila u krugu favorita za zlato, ali je ispala u osmini finala od Italije.

"Lako je sada biti pametan, poslije godinu dana, kada se smiriš, analiziraš i razmisliš. Na polvuremnu smo imali sedam-osam poena razlike, ali smo svima željeli da se pokažemo, da vide svi da smo dominantni, da pobijedimo 20 razlike. U tom momentu samo je Nikolo Meli igrao dobro, pokušali smo malo više da rotiramo na njemu, otvorili su se uglovi, neki drugi igrači i sve je otišlo...Poslije, dok smo pohvatali, sve je bilo gotovo", zaključio je Kalinić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC