• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOĆU LI SE VRATITI U PARTIZAN? SAD SA ŽELJKOM - SVE JE MOGUĆE! Jan Veseli zapalio maštu Grobarima: To je ljubav...

Autor Haris Krhalić

Da li će se Jan Veseli vratiti u redove Partizana za koji je igrao prije više od decenije? Ništa nije isključeno, poručio je Čeh.

 Jan Veseli ima želju da se vrati u Partizan Izvor: MN PRESS

Češki košarkaš Jan Veseli stigao je u Partizan još kao 18-godišnjak i nije mu dugo trebalo da "kupi" navijače crno-bijelih. Blistao je u tri sezone, osvojio je čak devet trofeja, a stigao je i do fajnal-fora 2010. godine sa Partizanom pre nego što će se uputiti u NBA. Igrao je u međuvremenu za Vašington i Denver, pa se vratio u Evropu i sa Željkom Obradovićem je u Fenerbahčeu osvojio toliko čekanu Evroligu, dok će sada "na crtu" svom starom treneru i to u dresu Barselone.

Partizan večeras od 20.30 dočekuje Barselonu pred svojim navijačima i nada se prvoj pobjedi još od 2010. godine, kada je upravo Jan Veseli nosio crno-bijele boje. Zbog svega toga, ovo će biti vrlo emotivan susret za njega, pa u razgovoru za "Sport Klub" poručuje da je izuzetno uzbuđen i jedva čeka da zaigra pred Grobarima.

"Ta atmosfera koju grobari prave, to je nevjerovatno. Teško se igra protiv Partizana. Ta atmosfera, ako je čovjek barem blizu toga da je tako strastven i emotivan i daje sve od sebe na terenu i onda ga povuče ta atmosfera… Lesora potpuno razumijem. Ista je bila ta strast i ta energija kada sam ja igrao. Uživali smo kada dobijemo utakmice, a kada smo gubili atmosfera je bila ista. Ta ljubav prema klubu je nevjerovatna i oni to uvijek pokazuju", kazao je Veseli.

Ljetos, dok je Željko Obradović sa Zoranom Savićem okupljao snažan tim, spominjala se mogućnost i da Veseli opet dođe u Beograd. Ipak, poslije osam godina u Fenerbahčeu - potpisao je do 2025. godine sa Barselonom i priznaje da to otežava uspostavljanje ponovne saradnje, ali šansa ipak postoji.

"Iskreno, ovo je prva godina Partizana u Evroligi. Sad opet, želja uvijek postoji, kako će stvari da se dešavaju ne znam. Opet, šta može da se desi naredne dvije godine, tri… Pitanje je i koliko ću još moći da igram. Da li bih volio da se vratim? Ovo je jedna od destinacija gdje bih, naravno tu je i Fenerbahče gdje sam proveo osam godina. Ali, Partizan će uvijek kod mene imati mjesta i to je ljubav od početka. Ja sam stvarno počeo ovdje da se bavim vrhunskom košarkom kod Duleta, sada sa Željkom u Partizanu sve je moguće, ali ne obećavam", zaključio je Veseli.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC