• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAMPACO? NIJE OVO JOŠ NJEGOVO NAJBOLJE LICE! Duško dobio pitanje o Fakundu, pa se setio svega: "Šta sam vam tada rekao?"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Duško Ivanović pričao je o Fakundu Kampacu i njegovim partijama u posljednje vrijeme.

 Duško Ivanović o Fakundu Kampacu Izvor: MN PRESS

Fakundo Kampaco pruža fantastične partije u Evroligi od momenta kada je dobio dozvolu da debituje u elitnom takmičenju u dresu Crvene zvezde. Na četiri od sedam utakmica dao je preko 20 poena i izuzev duela protiv Panatinaikosa na svakom je bio iks faktor ekipe. Čak i protiv Baskonije kada je dao samo 3 poena, radio je nevjerovatne stvari na obe strane terena.

Protiv Valensije u "Pioniru" (92:73) ubacio je 15 poena, uz 7 asistencija i tri ukradene lopte. Po završetku tog susreta na konferenciji za medije novinari su pitali Duška Ivanovića da prokomentariše sjajne partije argentinskog plejmejkera. "Ja sam za Kampaca na početku, kada ste rekli da on igra dobro, rekao da će on tek da igra dobro. Sada vam kažem opet - on će tek da igra dobro. Nije ovo još njegovo najbolje lice", poručio je Ivanović.

Moraće argentinski as da nastavi sa ovakvim partijama i u preostala tri kola. Srpskom timu neophodne su sve tri pobjede da bi zadržao nadu za plej-of. "Potrebne su nam sve pobjede do kraja, morali smo da dobijemo Valensiju, inače bi sve bilo gotovo. Nije sve u našim rukama, ali mi moramo da se borimo, slijedi putovanje u Francusku i meč sa Asvelom", rekao je Kampaco.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC