• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panika u Španiji - Ljudi, dolazi Željko: Kriza drma Real Madrid, brinu ih porazi, Lesor i napadački trio crno-bijelih!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije tri uzastopna poraza u gostima koje je doživio Real Madrid, javnost u Španiji sumnja u "kraljevski klub" u duelima sa Partizanom.

 U Real Madridu zabrinuti pred duel sa Partizanom Izvor: MN PRESS

Partizan je oduševio košarkašku Srbiju i Evropu ulaskom u Top 8 Evrolige, a pred četvrtfinalne mečeve sa Real Madridom španski mediji su već krenuli da pišu o susretu dva bivša prvaka Evrope. Nakon potcjenjivačkog teksta od prije nekoliko nedjelja u "Asu", "Relevo" se mnogo realnije osvrnuo na ovaj duel. 

Real nije u dobrom momentu, izgubili su na posljednja tri gostovanja - od Barse 97:82, Makabija 100:96 i Breogana 96:72. Zbog toga, španska javnost je prilično zabrinuta. 

"Nedjelja sa tri poraza u gostima, u Lugo protiv Breogana, u Tel Avivu protiv Makabija i u 'El Klasiku' ponovo je pokrenula javnu debatu o tome da li ima razloga za sumnju u ovaj tim Reala. Svi se pitaju kako će velika minutaža uticati na Tavareša i zašto nema prave zamjene za njega. Kao da minutaža nije dovoljna igraće protiv najboljeg skakača takmičenja Lesora koji igra najbolju profesionalnu sezonu. Drugi je po indeksu korisnosti u Evroligi", piše novinar "Releva" Ćema de Lukas. 

Naravno, iako su Lesor i još neki košarkaši crno-bijelih ostavili sjajan utisak ove sezone, znaju u Španiji koga i čega se najviše plaše. 

"A uz to... Dolazi Željko! Ima devet titula u Evroligi i od 21 pokušaja 20 puta je prošao plej-of seriju u Evroligi. Skoro bez greške. Bilo mu je teško da uigra ovaj tim, imao je devet poraza u prvih 13 kola, ali od tada je samo pet puta poražen u 21 meču", jasan je španski novinar.

Kada je sam teren u pitanju, istakao je trojicu košarkaša kojih Real mora da se čuva. 

"Real Madrid će morati da se nosi sa najboljim napadom u takmičenju, sa triom stranaca Panter-Egzum-Ledej, ali može i da iskoristi jednu od najgorih odbrana i igra u tranziciji gdje je Musa najbolji igrač Evrolige. Spektakl je garantovan", na kraju je napisao Lukas i na kraju istakao da ćemo gledati dva najefikasnija tima Evrolige u međusobnom duelu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC