• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA - Nikola Milutinov opet u Evroligi!? Srpski as dogovorio sve sa novim klubom?

Autor Mladen Šolak

Poznati srpski košarkaš navodno dogovaraju transfer koji bi mogao da bude realizovan već narednog mjeseca!

 Nikola Milutinov bi mogao da pređe u Virtus Izvor: Twitter/cskabasket

Srpski centar Nikola Milutinov mogao bi da pređe u Virtus! Prema pisanju italijanskih medija, klub iz Bolonje želi da odmah dogovori sve sa Srbinom i da ga dovede iz CSKA čim se završi sezona. Nekadašnji košarkaš Partizana i Olimpijakosa dobio je konkretnu ponudu iz Italije - višegodišnji ugovor i sve strane su navodno blizu dogovora, objavio je tamošnji novinar Luka Muleo.

Pomalo nevjerovatno zvuči, ali prvi čovjek kluba Masimo Zaneti navodno ima želju da Milutinov pojača ekipu Serđa Skariola već ovog proljeća i da sa njom nastupi u plej-ofu. To bi možda moglo da bude ostvarljivo zato što je plej-of VTB lige uveliko u toku i sada se igra polufinalna serija, CSKA - Lokomotiva Kubanj. Ako se CSKA plasira u finale, igrao bi u njemu od 6. maja, dok italijanski plej-of počinje 13. maja i malo je vjerovatno da bi Nikola mogao da napravi tako neobičan potez i da u finišu tekuće sezone promijeni tim.

Milutinov (28) igra za CSKA od 2020, kada je došao iz Olimpijakosa poslije petogodišnje epizode u Atini. Sa Moskovljanima potpisao je trogodišnji ugovor i on će isteći na kraju ove sezone, tokom koje Nikola ponovo ne igra u Evroligi, kao što nije igrao ni prošlog proljeća, jer je CSKA izbačen kao i ostali ruski klubovi, čim je počela invazija te zemlje na Ukrajinu. Sudeći prema posljednjim najavama, Virtus je uz Partizan i Crvenu zvezdu Meridianbet najozbiljniji kandidat da dobije vajld-kard pozivnicu za sljedeću sezonu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC