• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I DALJE JE LEBRON DŽEJMS! Memfis ostao ZALEĐEN zbog moći Lejkersa - poniženje i "minus 40"!

Autor Dušan Ninković

Nestvarna partija Lejkersa u ključnom meču serije, ponizili su protivnika koji je bio jak na riječima.

 Lejkersi pobijedili Mamfis Izvor: Profimedia

Pokušali su da mu "uđu" u glavu, pokušali su da ga isprovociraju i izbace iz serije, ali ništa nije imalo efekta. Los Anđeles Lejkersi, predvođeni Lebronom Džejmsom, pokazali su svu moć Memfisu u šestom meču plej-of serije u ubjedljivom pobjedom (125:85) obezbijedili sebi plasman u narednu rundu. Poniženje koje su pripremili Grizlijima djelimično je opravdano kada se ima u vidu šta su sve igrači Memfisa pokušali da "izvuku" iz ove serije.

Prije svega Dilon Bruks koji nije birao sredstva i čije će se "prozivanje" jednog od najboljih ikada pamtiti. Govorio je kako nema poštovanja jer je Džejms mator i više ne može da ubacuje 40 poena rivalima u NBA ligi. Na to se nadovezao bezobrazan potez Dezmonda Bejna, a antiheroji u vidu Bruksa ili prve zvijezde tima Dža Moranta morali su da ostanu daleko iza "Kralja". Njih dvojica su u šestom meču zajedno ubacili tek 20 poena, dva manje od Lebrona!

Centralna figura meča čiji ishod je bio poznat već u ranoj fazi bio je Dianđelo Rasel sa 31 poenom, a 22 poena koje je dodao Lebron Džejms bili su sjajna potvrda da je i dalje u nestvarnoj formi. O dominaciji Lejkersa govori da su na kraju prve deonice imali 11 poena prednosti, do poluvremena 17, a zatim nastavili da "gaze" protivnika. Bili su bolji u svakoj od četvrtina, iako su poslije 20 minuta košarke mogli da se posvete organizovanju zajedničkog gledanja majstorice Kingsa i Voriorsa. Pogledajte najbolje trenutke meča u kojem su dominirali Lejkersi:

Pobeda za kraj serije tima iz Los Anđelesa.
Izvor: YouTube/The Asylum

Ekipa Los Anđeles Lejkersa moraće da sačeka "majstoricu" Sakramento Kingsa i Golden Stejt Voriorsa kako bi saznala sa kim igra u narednoj rundi, polufinalu Zapadne konferencije. Drugi par na tom kraju svijeta čine Denver Nagetsi (1) i Finiks Sansi (4), dok je na Istoku od ranije sve poznato. Njujork Niksi i Majami Hit odmjeriće snage u jednom, a Fildelfija i Boston u drugom polufinalu konferencije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC