• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEZ EMBIDA MOŽE, BEZ JANISA NE IDE! Pala prva "metla" u NBA, a Lebron pokazao svima zašto je KRALJ!

Autor Dragan Šutvić

Filadelfija već prošla, Milvoki gubi, a Lejkersi imaju prednost u plej-ofu NBA lige.

 nba liga plej of  Izvor: Profimedia

Kakva ludnica u plej-ofu NBA lige! Filadelfija je prva prošla dalje, Lejkersi vode, Finiks je pred prolaskom, a Milvoki gubi. To je ukratko presjek stanja viđenog u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Bez Džoela Embida Siksersi su slavili, dok bez Janisa Adetokumba Baksima nikako ne ide.

Embid je povrijeđen, Dok Rivers je zabrinut dok njegova ekipa navija za Atlantu i Bogdana Bogdanovića da dodatno produže seriju sa Bostonom kako bi se centar oporavio. Nije im bio potreban u Bruklinu (96:88) gde su Tobijas Heris (25, 12sk) i Džejms Harden (17, 11as, 8sk) sve riješili za 4:0 u seriji i tako su postali prvi tim koji je obezbijedio prolazak.

Finiks je u Los Anđelesu iskoristio to što domaćin nije mogao da računa na dvojicu povrijeđenih zvijezda, Pola Džordža i Kavaja Lenarda (112:110). Rasel Vestbruk dao je sve (37, 6sk, 4as), ali su Kevin Durent (31, 11sk, 6as) i Dein Buker (30, 9sk, 7as) bili prejaki za Kliperse.

Milvoki je u ogromnim problemima bez povrijeđenog Janisa Adetokumba. Grk je sa klupe gledao kako Majami ruši njegov tim (121:99) i stiže do prednosti u seriji (2:1). Ako se ne oporavi za četvrti meč, Hit bi mogao da dođe nadomak prolaza, pošto dalje ide prvi tim koji dođe do četiri trijumfa. Džimi Batler je briljirao (30, 5sk, 4as), dok je kod gostiju najbolji bio Kris Midlton (23, 6as, 5sk).

Lejkersi su dobili prvi meč u Los Anđelesu protiv Memfisa (111:101) i sada vode sa 2:1 u seriji! Lebron Džejms pokazao je još jednom svima zašto je kralj. Dilon Bruks i Grizlisi prozivali su ga, nazivali su ga "starcem", pokušali su da ga isprovociraju on je ćutao. Nije želio da se upušta u rat putem medija, već im je odgovorio tamo gdje i treba, na parketu.

Ubacio im je 25 poena, uz 9 skokova i 7 asistencija, efikasniji je bio samo Entoni Dejvis (31, 17sk). Dža Morant se vratio na parket poslije povrede šake, dao je čak 45 poena, bio nadomak tripl-dabl učinka (13 asistencija, 9 skokova), ali je njegov tim poražen. Inače, Bruks je meč završio u trećoj četvrtini, pošto je izbačen sa meča jer je udario Lebrona u međunožje.

REZULTATI:

  • Bruklin - Filadelfija 88:96 (0:4)
  • LA Klipers - Finiks 100:112 (1:3)
  • Majami - Milvoki 121:99 (2:1)
  • LA Lejkers - Memfis 106:93 (2:1)

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC