• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sestra NBA zvijezde osuđena na doživotnu robiju! Zvjerski ubila i opljačkala ženu (84) - slomila joj lobanju u toaletu!

Autor Dragan Šutvić

Sestra jednog od najboljih košarkaša svijeta osuđena na doživotnu kaznu zatvora zbog surovog ubistva.

 sestra kavaija lenarda na doživotnoj robiji zbog ubistva  Izvor: Profimedia

Kimeša Vilijams, sestra jednog od najboljih košarkaša NBA lige Kavaija Lenarda (31), osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva starije žene u kupatilu kazina u Kaliforniji 2019. godine.

Ona je zajedno sa saučesnicom, Kendes Taunsel, bila optužena da je ubila 84-godišnju Afaf Asad u kupatilu kazina, tako što joj je doslovno slomila lobanju i ukrala njenu torbicu. Asad je preminula nekoliko dana poslije brutalnog napada, objavili su američki mediji. U trenutku ubistva, utvrđeno je da je nesrećna žena kod sebe imala između 800 i 1.200 dolara.

Vilijams i Taunsel osuđene su za ubistvo prvog stepena, kao i za pljačku i za zlostavljanje starije osobe. Rođak Kavaija Lenarda potvrdio je 2019. da je Kimeša sestra slavnog NBA košarkaša, dvostrukog NBA šampiona i dvostrukog MVP-a finala.

Lenardov tim, Los Anđeles Klipersi, u ovom trenutku igraju plej-of seriju protiv Finiks Sansa, ali dominantni košarkaš ne igra zbog povrede, mada su mnogi njegovo odsustvo odmah povezali sa veijšću o ubistvu koje je počinila njegova sestra. Kavai je najmlađe dijete među petoro djece i ima četiri sestre. Njegov otac je ubijen u januaru 2008. godine u zloglasnom Komptonu u Los Anđelesu, u svojoj auto-perionici. Lenard je i pored toga sutradan uveče izašao na teren i emotivno se slomio.

Privatno veoma povučen i zatvoren, Lenard nije nikad govorio javno o svojoj porodici, ni o svom privatnom životu. Njegova sestra otišla je na doživotnu robiju zbog pljačke u godini u kojoj je Kavai zaradio 39,3, miliona dolara saom za jednu sezonu. On je u ljeto 2021. potpisao četvorogodišnji ugovor sa Klipersima na 176 miliona dolara, prema procjenama od prošle godine, po minutu zarađuje 11,385 dolara.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC