• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Areni bez muzike, cvijeće i svijeće na dvije lokacije...

Autor Dušan Ninković

Crno-bijeli nisu mogli da odlože meč, ali će se ovako oprostiti od osmoro djece i zaposlenog u školi.

 Pravila u Areni Partizan Real Izvor: MONDO/ Uroš Arsić

Košarkaši Partizana u četvrtak uveče igraju protiv Real Madrida i imaju priliku da se plasiraju na F4 Evrolige, ali će meč u Beogradskoj areni biti u sjenci dešavanja sa Vračara. U Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dječak K. K. (13) ubio je devetoro i ranio još sedmoro osoba, što je krvavi pir kakav se ne pamti u Srbiji.

Zbog toga u Areni neće biti glasno kao što su ljubitelji košarke navikli - bez navijanja, muzike i ostalog dijela programa igrači Partizana i Reala istrčaće na parket. Nekoliko sati prije meča crno-bijeli su izdali važno saopštenje svojim navijačima i pozvali ih da poginulima odaju počast polaganjem cvijeća ili paljenjem svijeća na dvije lokacije u Beogradu.

"Partizan poziva sve navijače koji žele da polaganjem cvijeća ili paljenjem svijeća odaju počast stradalima u jučerašnjoj tragediji, to učine danas od 18 časova kod lopte ispred Štark arene ili kod spomenika košarci na Kalemegdanu. Na današnjem meču četvrtfinala Evrolige neće biti muzike niti propratnog programa, baš kao ni na Kalemegdanu gdje će svi koji nemaju ulaznicu za utakmicu, moći da je isprate na video bimu", navodi se u objavi na društvenim mrežama. Pogledajte tu objavu:

Podsjećamo, crno-bijeli nisu bili u mogućnosti da traže odlaganje meča Evrolige, iako je takav prijedlog potekao od navijača pa čak i legendarnog Saleta Đorđevića. Umjesto toga igrači Partizana će morati da izađu na teren i pred svojim navijačima odigraju partiju u sablasnoj atmosferi, bez muzike i propratnog programa. Isto će biti i na Kalemegdanu gdje meč na video bimu mogu da prate svi koji nisu uspjeli da kupe kartu za meč.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC