• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Detalji povrede Alekse Avramovića: Željko otkrio šta se desilo i kada ide na operaciju (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksa Avramović se povrijedio na trećem meču serije sa Real Madridom, a sada se svi nadaju da će povreda biti lakše prirode.

 Aleksa Avramović detalji povrede Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Aleksa Avramović baš nema sreće! Nako što se igrajući za reprezentaciju Srbije povrijedio i zbog toga propustio Evrobasket, sada je doživio istu povredu, samo na drugoj ruci. Jako nezgodno se prizemljio na jednu ruku u trećem meču četvrtfinalne serije sa Realom i zbog toga ga neće biti na meču u četvrtak.

Trener Partizana Željko Obradović je na otvorenom treningu pred meč sa "kraljevskim klubom" otkrio da se svi u klubu nadaju da je povreda lakše prirode, ali da će bek crno-bijelih ipak morati na operaciju.

"Aleksa je povrijedio ruku i on će ići na operaciju u petak. To je samo druga ruka, a otprilike ista stvar koju je imao prošle godine, kada se povrijedio. Pretpostavke su da će možda biti manja pauza. Ne bih sada o tome, vidjećemo kad se završi operacija u petak. Nažalost mu se opet to desilo, ali i to je dio svega ovoga čime se mi bavimo", rekao je Obradović, tako da ćemo tek u petak ili subotu dobiti informacije o konačnom stanju sjajnog beka. Pogledajte kako je Avramović izgledao na treningu: 

O njegovoj povredi, ali i o situaciji u kojoj je suspendovan i kapiten Kevin Panter govorio je iskusni Danilo Anđušić.

"Smanjena nam je rotacija i sigurno da nije lako igrati u takvim uslovima pogotovo što Real ima ogroman sastav i popunjeni su na svim pozicijama čak i kada imajuu probleme i izostanke. Ali mi moramo da pokažemo da smo pravi tim, da kada je najteže da se skupimo i odigramo kako treba bez njih dvojice koji su naši lideri tokom cijele sezone. Vjerujem da i sutra možemo da zaboravimo na sve i da odigramo što je bolje moguće i da pobijedimo", naveo je Anđušić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC