• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REALOV AS IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICAMA NAKON PUCNJAVE U BEOGRADU: Bivši igrač Partizana pokazao ljudsku veličinu!

Autor Dragan Šutvić

Američki sportista prvo izjavio saučešće porodicama čiji su članovi žrtve pucnjave maloljetnika u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

 košarkaš partizana izrazio saučešće nakon pucnjave u beogradu Izvor: MN PRESS

Jedan od najboljih igrača Real Madrida i bivši košarkaš Partizana Najdžel Vilijams-Gos pokazao je koliko je veliki čovjek na početku izjave koju je dao pred četvrti meč srpskog i španskog tima. Nekadašnji plejmejker crno-bijelih želio je da priča o meču protiv tima za koji je nekada igrao, ali je pre toga izrazio saučešće porodicama koje su izgubile voljene tokom pucnjave u školi "Vladislav Ribnikar".

Domar i osmoro učenika ove Osnovne škole izgubilo je živote, a šestoro djece i nastavnica istorije ranjeni su kada je dječak K. K. (14) naoružan sa dva pištolja i nekoliko okvira municije ušao u zgradu i počinio strašan zločin. Američki sportista koji je dio karijere proveo u Beogradu nije mogao da se ne osvrne na to.

"Prije nego što budem govorio o četvrtoj utakmici, prvo bih želio da uputim saučešće porodicama čija su djeca nastradala jutros u pucnjavi u jednoj školi. Obavijestili su nas o tome na sastanku prije treninga. Kao otac jednog, plus još jednog djeteta koje dolazi, saosjećam sa porodicama i zajednicom koja je ostala pod uticajem ovog događaja. Nadam se da će ljudi moći da se podignu poslije ovakvog strašnog događaja, to je prva stvar koju sam želio da kažem", izjavio je Najdžel Vilijams-Gos, a prenio "MozzartSport".

Košarkaši Real Madrida ostali su u Beogradu nakon pobjede u trećem meču četvrtfinalne serije Evrolige protiv Partizana, a četvrti susret istih timova zakazan je za četvrtak (20:30).

Partizan će i na toj utakmici imati "meč loptu" za plasman na F4, a Najdžel Vilijams-Gos će biti jedan od najbitnijih igrača Real Madrida protiv svog nekadašnjeg kluba. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC