• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POVREDE OPET PRAVE HAOS PARTIZANU I REALU: Mateo zakukao zbog centra, a Željko nema bekove!

Autor Dragan Šutvić

Nikako da vidimo kompletne timove u ovoj četvrtfinalnoj seriji Evrolige!

 ko neće igrati za partizan i real u četvrtoj utakmici  Izvor: MN Press/Uros Arsic/MONDO

Real Madrid je savladao Partizan u trećem meču serije čevrtfinala Evrolige 82:80, a iako će se neki igrači vratiti na teren kod oba tima, neki novi bi mogli da propuste meč! Tokom ove serije je Mateo iz povrede vraćao prvo Poarijea, a onda Rendolfa i Kornelija, a za sada nije znao da kaže da li će za četvrtak biti spreman Francuz. 

"Pokušavao sam da spustim loptu za Tavaresa, a na zagrijavanju smo izgubili Poarijea. Mnogo smo davali lopte Tavaresu i uspjeli smo da se vratimo u meč. Ne znam kakvo je stanje, jer kada smo se zagrijavali ovo se desilo. On je tri nedjelje bio van tima i nije mogao da trenira, a kamoli da igra. Vjerovatno se ovo desilo jer se trudio previše u prethodnim mečevima. Igrali smo dva puta sa Partizanom, a onda sa Saragosom i vjerovatno se zato desilo",  rekao je na konferenciji za medije Ćus Mateo i otkrio da opet ima problema sa centrima. 

Partizanu se za to vrijeme iz suspenzije vraća Matijas Lesor, a i njegov povratak u tim je analizirao španski stručnjak na klupi tima iz Madrida, 

"Neće biti isto, jer je Lesor jako dobar ove sezone i neće biti isto. Imali smo danas unutra prednost i pokušali smo to da iskoristimo. Moraćemo da nađemo način kako da ih napadnemo naraedni meč jer će u odbrani imati još snage, jer Lesor donosi veliki kvalitet", rekao je on.

Sa druge strane Partizan će na narednom meču biti pojačan Matijasom Lesorom, ali bi mogao da ostane bez Alekse Avramovića! S obzirom da na narednom meču neće biti ni još uvijek suspendovanog Kevina Pantera, spoljna linija bi u slučaju ozbiljnijih tegoba za Avramovića bio u velikom problemu. "Aleksa se žalio na povredu ruke i ne znam kakvo je stanje", rekao je Željko Obradović poslije meča i dalje nije otkrivao kakvo je stanje sa njegovim igračem. 

U četvrtak je jasno da će na meču zaigrati Gabrijel Dek i Matijas Lesor kojima ističu suspenzije, kao i da će na terenu biti Dante Egzum i Valter Tavares koji su se oporavili od povreda, mada Egzum ne izgleda kao da je na 100 odsto. Ono što ostaje pod znakom pitanja je da li će dovoljno spremni biti Vensan Poarije sa jedne i Aleksa Avramović sa druge strane. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC