• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"A, ONDA JE TAVARES POČEO DA DOMINIRA!" Anđušić traži od Partizana da "strese nervozu": Da nam je neko ponudio 2:1...

Autor Dragan Šutvić

Danilo Anđušić poručio je poslije poraza Partizana da igrači treba da se smire i spreme za četvrti meč protiv Real Madrida.

 anđušić poslije utakmice partizan real Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Partizan je najveći deo meča vodio protiv Real Madrida, međutim na kraju je "kraljevski klub" uspio da slavi u drami 82:80 i tako je izborio  još jedan meč u Beogradu. Na konferenciji za medije Željko Obradović je apostrofirao da je najveći problem Partizan imao u napadu, gdje je teško dolazio do ritma u izostanku Kevina Pantera i Matijasa Lesora, dok je Danilo Anđušić naglasio da su se teško snašli na "zonu" koju je igrao Real Madrid.

"Nismo odigrali lošu utakmicu, dobro smo odigrali na početku, ali promijenili su odbranu i nismo se snašli na zonu. Tada je krenuo Tavares da dominira u reketu i vratili su se i držali egal do kraja. Imamo sad dva dana da se smirimo, pa da vidimo šta još možemo da popravimo do sljedeće utakmice i da pobijedimo, da se ne vraćamo u Madrid", kazao je Anđušić.

Srpski košarkaš je imao težak zadatak da "uskoči u cipele" Kevina Pantera i odgovorio je sa dvije trojke, međutim vidjelo se da se ne snalazi na odbranu Real Madrida koja je postajala sve bolja kako se utakmica bližila kraju, pa ih nije uplašila ni sjajno navijanje u beogradskoj Areni.

"Žao nam je zbog toga što smo izgubili u ovoj atmosferi, nevjerovatno šta rade navijači i krivo nam je što ih nismo obradovali. Imamo i sljedeću utakmicu pred našim navijačima i nadam se da će da nas lijepo podržati. Vraća se Lesor i značiće nam u rotaciji pod košem i u tom duelu sa Tavaresom i vjerujem da možemo do pobjede u četvrtak. Svi bismo prihvatili da je 2:1 pred četvrtu utakmicu. Vjerujemo u tim i najvažnije je da prođemo", zaključio je košarkaš Partizana.

Podsjetimo, Partizan i Real Madrid sastaju se u četvrtak od 20.30, a Željko Obradović će na tom susretu moći da računa na Lesora, dok Kevin Panter mora da odradi još jednu utakmicu suspenzije.

Pogledajte

02:24
Danilo Andjusic izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC