• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci optužili Partizan da laže - Željko odgovorio u dvije rečenice!

Autor Dragan Šutvić

Nekim španskim novinarima povreda Dantea Egzuma nije bila uverljiva, iako smo svi vidjeli šta se desilo u Madridu.

 obradović o povredi egzuma Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Partizan ne muče samo suspenzije, nego i povrede! Kevina Pantera neće biti na četvrtom meču četvrfinalne serije Evrolige protiv Reala, Aleksu Avramovića muči povreda šake, a Dante Egzum poslije povrede nije na 100 odsto svojih mogućnosti.

Nakon tuče na kraju drugog meča vidjeli smo pravi MMA zahvat Geršona Jabuselea i nakon toga povredu Egzuma u koju su španski mediji sumnjali. Priče o tome su stigle i do Željka Obradovića, koji je na gospodski način odgovorio na takve indicije. 

"I tu su se pojavile raznorazne interpretacije Egzuma... Zamoliću našeg doktora da objavi kako je izgledao prst njegov u Madridu, to je bila katastrofa. Napravili su sjajan posao. Njegova želja je bila da pomogne, ali nije sto odsto spreman", rekao je Obradović na konferenciji za medije poslije poraza od Madriđana.

Obradović se osvrnuo na pisanje španskih novinara o tome kako je "Dante Egzum vaskrsao kao Lazar iz Biblije" i kako su "doktori iz cijelog svijeta dolazili da vide to čudo!"

"Doktori sa svih strana svijeta stižu u Beograd da prouče slučaj Lazara (prim. aut. lik iz Biblije) Dantea Egzuma. Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak preko hramanja na jednoj nozi u petak pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma. Ovo nije uspio ni Di Kaprio u "Vuku sa Vol Strita", napisao je španski novinar Pablo Erero pred treći meč u seriji. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC