• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN NAS JE UBIJAO, ZATO SMO MORALI DA REAGUJEMO! Trener Reala otkrio ključ pobjede: Samo spusti loptu dole!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ćus Mateo je za ovu utakmicu imao samo jedan plan!

 Ćus Mateo o razlozima pobjede Real Madrida protiv Partizana Izvor: YouTube/ BC Partizan TV

Real Madrid je savladao Partizan 82:80 u "Beogradskoj areni", a iako su crno-bijeli bili bez dva najbolja igrača Matijasa Lesora i Kevina Pantera uspjeli su da počnu meč jako dobro i povedu sa 12:0. Ipak, na kraju su uz pomoć nevjerovatnog Valtera Tavaresa, koji je imao indeks korisnosti 41, Madriđani uspjeli da se vrate u meč. To je istakao i trener Madriđana Ćus Mateo. 

Nakon što je se prvo dotakao dočeka u Beogradu, kao i tuče sa prethodnog meča, on je otkrio da je sve vrijeme plan bio da se lopta spušta na najboljeg košarkaša Reala. 

"Pokušavao sam da spustim loptu za Tavaresa, a na zagrijavanju smo izgubili Poarijea. Mnogo smo davali lopte Tavaresu i uspjeli smo da se vratimo u meč. Izjednačili smo, a čak smo uspjeli i da povedemo", počeo je Mateo.

On je naglasio i dobru igru Najdžela Vilijamsa-Gosa, a posebno je podvukao da je jako teško dobiti Partizan na njegovom terenu.  

"Na kraju je Najdžel Vilijams-Gos dao jako bitan šut i vrlo sam ponosan na igrače jer nije lako da se dobije meč ovdje. Još je daleko od toga da možemo da se vratimo u Madrid, tako da je ovo samo jedan korak. Ponosan san na učinak momaka. Bila je ovo dobra pobjeda za nas, ali nam je potrebna još jedna."

Iznenadio je Mateo mnoge zonom koju je forsirao na ovom meču, ali je svjestan da u sadašnjoj košarci to nije odbrana koja može često da upali. 

"Zavisi, nekada je efektna, a nekada ne. Partizan je bio agresvian u svim mečevima i ubijao nas je sa prodorima. Zato smo riješili da zašttiimo obruč i danas smo tako uspjeli da to uradimo. Ali ne dešava se to svaki dan. Sada nam je uspjelo i srećan sam zbog toga", dodao je španski stručnjak.

Dobio je i dodatno pitanje da prokomentariše igru Najdžela Vilijamsa-Gosa, ali je istakao da je zadovoljan igrom svih igrača, iako su neki poput Hezonje i Muse imali mnogo promašaja. 

"Najdžel Vilijams Gos igra sjajno ove sezone. Imao je ranije neke povrede, a sada je odličan. Pokušavamo da ne pričamo o igračima nego o timu. Svi ostali Musa, Hanga, Hezonja igrali su dobro jer smo dobili meč. Imali su loših momenata. ali to je normalno", završio je Mateo. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC