• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 željko obradović poslije utakmice partizan real
 željko obradović poslije utakmice partizan real

JOŠ JEDNA POVREDA U PARTIZANU! "Žalio se na ruku, ali..." Željko Obradović: Vidjećete na šta liči Egzumov prst!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Trener Partizana Željko Obradović obratio se novinarima poslije poraza crno-bijelih u prvoj "meč lopti" protiv Real Madrida i otkrio da Aleksa Avramović ima povredu ruke.

 željko obradović poslije utakmice partizan real Izvor: Youtube/Real Madrid Baloncesto

Trener Partizana Željko Obradović obratio se poslije poraza crno-bijelih protiv Real Madrida u trećoj utakmici plej-ofa (82:80) i otkrio da je povredu ruke zaradio Aleksa Avramović. Takođe, trener Partizana je otkrio i da će zbog raznih spekulacija tražiti od doktora crno-bijelih Mome Jakovljevića da objavi fotografiju prsta Dantea Egzuma.

Što se tiče poraza protiv Real Madrida, imao je zamjerke na ofanzivni ritam Partizana, dodavši da i dalje vjeruje u momke.

Čitavo obraćanje trenera Partizana pročitajte klikom na karticu "Razvoj događaja".

Možda će vas zanimati

23:07

Kraj obraćanja!

Željko Obradović je završio konferenciju za medije sa koje je najvažnija informacija da je Aleksa Avramović zaradio povredu ruke, ali više informacija znaće se u toku sutrašnjeg dana.

23:06

"Da se zapitamo!"

"Treba da se zapitamo gde se nalazimo. Vodimo 2:0, dobili smo Real u Madridu, a šta drugo da kažemo nego da verujemo i da imam poverenja u ove predivne momke. Prave se greške, ali to je sastavni deo posla. Probaćemo da utičemo na to da odigramo što bolju utakmicu za 48 sati", rekao je Obradović i dodao da je trening crno-belih u sredu u 17 časova.

23:04

Koš za pobedu?

"Mi smo igrali odbranu koju smo i odigrali, ovo je bio jedan na jedan, podigao se i ubacio. To je kvalitet koji ima Najdžel, da je promašio - pitali bi ga iz Reala. Ali ima kvalitet i odlučio je utakmicu", kazao je Obradović.

Izvor: YouTube/BC Partizan TV

23:04

Šta je problem?

"Pričali su da ih ovde čeka pakao, ali poslali smo lepu sliku iz Beograda i svi o tome moramo da razmišljamo", rekao je Obradović i osvrnuo se na izostanak dvojice igrača: "Najveći problem, na kome ćemo da radimo sutra, a to je da shvate i vide poziciju i da nastavimo da igramo na način na koji smo igrali u prvoj četvrtini. Bilo je nekih trenutaka kada nam je Real davao koševe u tranziciji, a nismo pravili faulove. To treba koristiti na pravi način. Ako to popravimo, imamo šanse da se plasiramo na fajnal-for".

23:00

Problem sa Avramovićem!

"I tu su se pojavile raznorazne interpretacije Egzuma... Zamoliću našeg doktora da objavi kako je izgledao prst njegov u Madridu, to je bila katastrofa. Napravili su sjajan posao. Njegova želja je bila da pomogne, ali nije sto odsto spreman. Aleksa se žalio na povredu ruke i ne znam kakvo je stanje", rekao je Obradović.

Avramović je povredu najverovatnije zaradio posle jednog pada posle skoka.

22:58

"Kakav pakao?"

"Pričali su svašta, spominjali su pakao, a vidite kako smo ih dočekali. Pokazali smo kakvi su Srbi domaćini", rekao je trener Partizana o komentarima španskih medija koji su pred utakmicu dizali atmosferu i "dolivali ulje na vatru" pred meč u Beogradu.

"Znam dobro ko je spreman da pomogne od mojih igrača. Bilo je nekog kontakta sa Danteom, da li je bilo faula ili nije, ja to neću da komentarišem", dodao je Obradovića.

22:57

"Moj plan je bio protiv Real Madrid, ne protiv Tavaresa. Imaju još 11 košarkaša, ne igramo samo protiv Tavaresa", rekao je Obradović i dodao da je jasno da je Lesor važan za Partizan, ali da problem nisu imali sa Tavaresom - zato što nisu dobre šuteve birali.

Izvor: Sportklub/Screenshot

22:55

Počinje!

"Čestitam Real Madridu na pobedi, mali detalji su odlučili. Počeli smo dobro. Nismo dobro igrali u napadu, sve ostalo je bilo normalno za nas protiv sjajnog tima, ali dobro je... Imamo još jedan meč pred našom publikom i želim da im zahvalim na svemu večeras", rekao je Obradović.

22:36

Prva izjava!

"Imali smo problem u napadu, trebalo je da popravimo neke detalje. Biće interesantno u sledećoj utakmici!", rekao je nasmejani Željko Obradović.

Izvor: MN PRESS

22:36

Šteta!

Partizan je igrao odličnu utakmicu u beogradskoj Areni, međutim Real Madrid je "preživeo" i nakon drame i trojke sjajnog Najdžela Vilijamsa-Gosa slavili su 82:80.

22:34

Dobro došli u MONDO live!

Trener Partizana Željko Obradović obraća se posle poraza crno-belih protiv Real Madrida u trećoj utakmici plej-ofa. Pratite uživo na MONDU šta će trener Partizana reći.

UKRATKO

  • Trener Partizana Željko Obradović obraća se posle poraza protiv Real Madrida
  • Crno-beli će imati drugu "meč loptu" protiv Reala u četvrtak
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lazar

Pozdrav.Kako da kupimo karte za 4. meč u Beogradu

Najnovije