• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAVIO SE REALOV "DIVLJAK", LIKUJE ZBOG POBJEDE! Jabusele slavio poraz Partizana: "Vratiće nam se u Madrid!" (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Geršon Jabusele se oglasio nakon što je Real Madrid savladao Partizan i izborio četvrtu utakmicu serije plej-ofa Evrolige.

 jabusele nakon pobjede reala nad partizanom Izvor: Sportklub/Instagram/Guerschon__/Screenshot

Francuski košarkaš Geršon Jabusele napravio je haos na kraju druge utakmice serije Partizana i Real Madrida i zbog toga ga je Evroliga suspendovala na pet utakmica, međutim izgleda da to nije bilo dovoljno da ga "opamete". Kontroverzni košarkaš Reala pratio je utakmicu od kuće u Madridu, da bi se potom oglasio na društvenim mrežama kada je Najdžel Vilijams-Gos donio pobjedu njegovom timu trojkom u samom finišu.

Jabusele je podelio snimak iz svog doma na kome se vidi kako gleda meč i slavi pobjedu koju je proslavio uz nekoliko emotikona "mišića" i porukom: "Idemo... Da, da, da...!". Na snimku koji je objavio na Instagramu čuje se i kako kaže: "Tako je momci, velika pobjeda, idemo po još jednu, pa će se oni vratiti u Madrid".


Podsjetimo, Jabusele neće moći da igra u Partizana i Real Madrida (četvrtak, 20.30), a čak i da se bude igrala "majstorica" - ni na tom susretu ga neće biti. Evroliga ga je praktično suspendovala do kraja sezone zbog brutalnog udaranja Dantea Egzuma koji je zaradio povredu prsta u prestonici Španije, a nakon brojnih natpisa da je sve lažirao - glas je podigao i trener Željko Obradović.

Za razliku od Jabuselea, u tim Real Madrida vraća se Gabrijel Dek, koji je danas gledao meč "kamufliran" u Areni, dok je dobra vijest i za Partizan da se vraća Matijas Lesor, dok Kevin Panter i dalje ima još jedan meč suspenzije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC