• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje finalna serija plej-ofa: Borac gost Igokee m:tel u Laktašima! Da li je moguć "brejk" Banjalučana?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Igokee m:tel u utorak od 20 časova dočekaće u Laktašima banjalučki Borac u prvoj utakmici finala plej-ofa prvenstva Bosne i Hercegovine.

 Finale plej-ofa, Igokea - Borac prvi meč Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

"Igosi" su do prilike da odbrane titulu stigli dvostrukim trijumfom nad bijeljinskom Budućnosti, dok su crveno-plavi iz Banjaluke takođe u dva meča nadigrali ekipu Širokog.

Trener Banjalučana Zoran Kašćelan je za MONDO govorio o finalu, a sada se oglasio i putem klupske Fejsbuk stranice.

"Prvu utakmicu finala očekujemo u odličnom raspoloženju nakon sjajne polufinalne serije protiv Širokog. Idemo da se izmjerimo sa Igokeom, koja je ABA ligaš i apsolutni favorit za osvajanje prvenstva gotovo svake godine. Imamo iskustvo igranja protiv njih, sreli smo se u Kupu BiH i odigrali dobru utakmicu. Siguran sam da motivacija mojih momaka biti na najvećem mogućem nivou, da će to biti pravi izazov i šlag na tortu za sve što smo uradili dosad", rekao je crnogorski stručnjak u najavi susreta u Laktašima.

Boris Dragojević, košarkaš Borca, izrazio je nadu da će Banjalučani ostvariti povoljan rezultat.

"Očekuje nas finalna serija sa Igokeom, riječ je o timu koji igra rang više od nas, fizički su jako dobra ekipa. Nadam se da ćemo prije svega takođe fizički odgovoriti, pokazati energiju i nadamo se ostvariti dobar rezultat", rekao je Dragojević.

S druge strane, kapiten Igokee Marko Jošilo očekuje zanimljivu utakmicu u kojoj će njegova ekipa biti blagi favorit. 

"Očekuje nas utakmica protiv Borca, samo najbolje ekipe ostaju najduže u prvenstvu i igraju finala. Ove sezone su to Borac i mi. Mi možda imamo blagu ulogu favorita, međutim u toj utakmici, jedinoj koju smo igrali ove sezone protiv njih, oni su pokazali da imaju kvalitet i znanje. Sigurno da nas očekuje zanimljiva plej-of serija iz koje ćemo nadam se, mi izaći kao pobjednici. Motiva imamo pregršt, vjerujem u momke, naš stručni štab i klub te ćemo sa velikom energijom izaći na tu prvu utakmicu finala", poručio je Jošilo.

Finalna serija igraće se na tri pobjede, prednost domaćeg terena ima Igokea m:tel, druga i eventualna četvrta utakmica igraće se u banjalučkoj dvorani "Borik", dok će Aleksandrovčani biti domaćin u trećem i eventualnoj majstorici.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC