• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel pred drugi meč s Borcem: Od nas najviše zavisi u Banjaluci! Samo da preslikamo igru iz Laktaša

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pomoćni trener Igokee m:tel Marko Cvetković i košarkaš "igosa" Nenad Nerandžić optimisti su pred drugu utakmicu finala plej-ofa prvenstva Bosne i Hercegovine protiv Borca u Banjaluci.

 BOrac - Igokea druga utakmica finala plej-ofa Marko Cvetković, Nenad Nerandžić izjave Izvor: Kk Igokea/Marija Vuruna

Aleksandrovčani nisu dozvolili ni promil šansi Banjalučanima (76:55) da stignu do "brejka" u prvoj utakmici i sigurnom igrom u Laktašima su stigli do vođstva od 1:0.

U banjalučkom taboru su svjesni da je Igokea m:tel favorit i poručili da će dati sve od sebe da pružu bolju igru u "Boriku", pozvavši navijače da ispune dvorane i pomognu crveno-plavima.

I Marku Cvetkoviću, pomoćniku trenera Igokee m:tel Vladimira Jovanovića, jasno je da će utakmica u Banjaluci biti drugačije od prethodne.

"Očekuje nas druga utakmica finalne seriji u 'Boriku' od 20 časova. Način na koji smo igrali u prvom meču treba da preslikamo i na tu drugu utakmicu. Sigurno je da će ekipa Borca na domaćem terenu biti motivisanija i duel će biti drugačiji, ali mislim da od nas najviše zavisi. Ako budemo ponovili pristup koji smo imali u prvom meču, možemo da se nadamo drugoj pobjedi u finalnoj seriji", rekao je Cvetković i dodao da nema kadrovskih problema.

Nisko krilo "igosa" Nenad Nerandžić smatra da će odbrana odlučiti pitanje pobjednika i u drugoj utakmici.

"Ekipa Borca je jako nezgodna pred domaćom publikom u Banjaluci, tako da znamo da će biti teško. Želimo da prenesemo neke dobre minute iz prve utakmice, mislim na odbranu, koja je bila jako dobra u Laktašima. Da nam to bude reper i da ispravimo neke stvari gdje smo griješili", rekao je košarkaš Igokee m:tel.

Drugi meč finalne serije igra se u nedjelju u dvorani "Borik" s početkom od 20 časova, a šampion će postati ekipa koja prva dođe do tri pobjede.

Inače, druga takmica imeđu Borca i Igokee m:tel će biti i humanitarnog karaktera, za liječenje Vesne Šipke, majke košarkašice Orlova Anđele Šipke. Ulaznice po cijeni od 5KM se mogu kupiti neposredno pred meč u dvorani ili u pretprodaji u štampariji „Mako Print“.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC