• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moramo pametnije u Laktašima! Zoran Kašćelan: Borac mnogo bolji nego u prvoj utakmici

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener crveno-plavih Zoran Kašćelan poslije prospavane noći prokomentarisao je drugi poraz od Igokee m:tel u finalnoj seriji prvenstva Bosne i Hercegovine.

 Trener KK Borac Zoran Kašćelan za MONDO poslije drugog poraza od Igokee u finalu  Izvor: Mondo/Slaven Petković

Banjalučki Borac odlično je odigrao prvih 20 minuta protiv favorizovane ekipe iz Laktaša, ali je u nastavku utakmice u "Boriku" do izražaja došao kvalitetniji i širi roster gostiju, koji su na kraju stigli do pobjede i vođstva od 2:0 u finalnoj seriji šampionata BiH - 57:69 (13:15, 20:10,13:23, 11:21) .

"Naša mnogo bolja utakmica u odnosu na prvi duel. Smatram da smo energetski bili na visokom nivou, pogotovo u prvom poluvremenu. To je bila naša obaveza protiv kvalitetnog i iskusnijeg rivala", rekao je Kašćelan za naš portal.

Kod "plus 11" imali su banjalučki košarkaši dosta prilika da uvećaju razliku, da bi u u trećoj četvrti "igosi" počeli da pogađaju, prvenstveno Kosta Kondić i Brajant Kroford, pa je uslijedio preokret.

"U drugom poluvremenu smo dozvolili Igokei da se brzo vrati u meč prije svega zbog izgubljenih lopti i laganih poena kojima smo kažnjeni. Iskusna ekipa koja igra mnogo jača takmičenja je iskoristila te prilike predvođena raspoloženim Kondićem".

Izvor: ABA liga 2/Dragana Stjepanović

Dvorana u Banjaluci je sinoć bila prilično puna, što jako raduje crnogorskog stručnjaka, posebno jer je skupljeno 3.790 konvertiblnih maraka za doktorku Vesnu Šipku, majku košarkašice Orlova Anđele Šipke.

"Drago mi je što je 'Borik' bio prilično popunjen, još više jer je meč bio i humanitarnog karaktera", dodao je trener crveno-plavih.

Njegovim izabranicima predstoji treća utakmica finalne serije u Laktašima (četvrtak, 20.00), gdje će ponovo imati priliku da se "izmjere" sa ABA ligašem.

"U trećoj utakmici ćemo pokušati odigrati pametnije, jer je svaka od ovih utakmica velika škola za mlade igrače. Velika je razlika u kvalitetu i širini rostera, a na nama je da u što boljem svjetlu zaključimo uspješnu sezonu", zaključio je Kašćelan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC