• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panter otkrio ko sljedeći odlazi iz Partizana! Kapiten progovorio: "Bili smo baš bliski, htio sam da ostane"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kevin Panter potvrdio je da će Janis Papapetru da se vrati u Grčku

 Panter potvrdio da Papapetru napušta KK Partizan Izvor: MN PRESS

Janis Papapetru se i definitivno vraća u Panatinaikos. Potvrdio je to i kapiten Partizana Kevin Panter u jednom intervjuu. Ono o čemu se spekulisalo u prethodnom periodu postaće i zvanično uskoro. Priznao je i američki košarkaš da je pokušao da ga ubijedi da ostane, ali da nije uspio.

U danu kada je potvrđeno da je Dante Egzum otišao i da je Zek Ledej blizu ostanka, Grk se sprema da ponovo sarađuje sa Matijasom Lesorom u svojoj domovini. "Volim Janisa, zna to i on dobro. Izgradili smo sjajan odnos tokom sezone, bili smo baš bliski. Nažalost ,vraća se kući. Htio sam da ostane, ali svako bira svoj put. Dobar je i kao čovjek i kao košarkaš. Mnogo je pomogao Partizanu i faliće mi, osjetiće se njegov izostanak. Ostaćemo u kontaktu, srećan sam zbog njega. Oprostiću mu što je otišao", sa osmijehom je poručio Panter.

Ergin Ataman tako je doveo dvojicu igrača Partizana, Lesora i Papapetrua, htio je i Pantera, ali je Kevin odlučio da ostane u crno-bijelom. "Matijas je moj brat, dvije godine smo igrali zajedno. Pričali smo, rekao sam mu da ću biti srećan šta god da odluči. Imao je sjajnu sezonu, mnogo nam je značio, doneo je sjajnu energiju na parketu. Ide u dobar tim i nadam se da će imati uspjeha", zaključio je Panter.

Papapetru je u Evroligi prosječno bilježio 5,3 poena, 2,3 skoka i 1 asistenciju po meču, dok je u ABA ligi u prosjeku davao 6,5 poena, uz 2,3 skoka i 1,4 asistencije po meču. Profesionalnu karijeru započeo je u Olimpijakosu gdje je proveo pet sezona (od 2013. do 2018. godine), pa je došao u Panatinaikos i tamo se zadržao četiri godine prije dolaska u Beograd.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:09
Janis Papapetru izjava pred Efes
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC