• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ĐORĐO ARMANI (89) SE OGLASIO ZBOG MIROTIĆA: "Uspjeli smo, ovo je poklon!"

Autor Dragan Šutvić

Iskusni košarkaš Nikola Mirotić pojačao Olimpiju iz Milana, a oglasio se i predsjednik Armani.

 đorđo armani o dolasku nikole mirotića u milano  Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih evropskih košarkaša je izabrao - Nikola Mirotić karijeru nastavlja u Olimpiji iz Milana, sa kojom je potpisao ugovor za naredne tri sezone! Odmah se doskorašnji košarkaš Barselone oglasio i objasnio svoju odluku, a za njim je reagovao i Đorđo Armani (89), prvi čovjek italijanskog kluba.

Modni magnat, dizajner i vlasnik jednog od najpoznatijih svjetskih brendova nije krio oduševljenje jer u Milano stiže košarkaš bogate karijere. Nakon Madrida, Čikaga, Nju Orleansa, Milvokija i Barselone Nikola će karijeru nastaviti u još jednom gradu koji je veoma atraktivan za život, a Đorđo smatra da je to poklon svima navijačima Olimpije!

"Čim se ukazala prilika da Nikola dođe u Milano uradili smo sve što je do nas da ga angažujemo. Mirotić je šampion i posebna je osoba. Uspjeli smo da ga ubijedimo, jer smo tokom godina dokazali da mogu da nam veruju zbog rada i svega što smo uložili prethodnih godina na terenu i van njega. Ovo je poklon za naše navijače i prilika za cijeli tim. Očekujemo da će se ovdje osjećati kao kod kuće, baš kao što su i drugi šampioni prije njega", zaključio je Armani. 

Podsjećamo, Mirotić je u prethodnom periodu bio povezivan sa brojnim evropskim klubovima i činilo se da se pola Evrolige bori za njegov potpis. Bili su blizu Olimpijakos i Panatinaikos, navodno je i Monako imao svoje adute, a posebno je zanimljiva borba bila Crvene zvezde i Partizana. Beogradski crveno-bijeli prvi su se javili da pitaju za zdravlje iskusnog košarkaša, ali je on u nedjeljama koje su uslijedile mnogo bliži bio crno-bijeloj strani grada.

Na kraju je saopštenjem na društvenim mrežama otkrio da neće igrati u srpskim klubovima naredne sezone, nakon čega su stigle burne reakcije iz Partizana!

Prvo se oglasio klub, zatim je sportski direktor Zoran Savić imao misterioznu poruku, a svoje viđenje situacije iznio je i predsjednik kluba Ostoja Mijailović. Na samom kraju posebno je zanimljiva bila izjava Dimitrisa Janakopulosa koji je grčkim medijima ispričao kako je Nikola Mirotić "svima dao riječ".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC