• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirotić nije samo Partizanu dao riječ! Gazda kluba šokirao pričom o Nikoli: Svima je isto rekao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Mirotić je bio blizu prelaska i u Panatinaikos, da bi gazda kluba potom shvatio da je isto govorio svim zainteresovanima iz Evrolige.

 Nikola Mirotić svim klubovima dao riječ Izvor: Instagram/dpg7000/MN Press

Najveća košarkaška saga ovog ljeta zvana Nikola Mirotić i dalje nije završena. Spominjalo se da će Mirotić poslije raskida ugovora sa Barselonom otići u Panatinaikos, Olimpijakos, Olimpiju iz Milana, Monako, Crvenu zvezdu, Partizan i Real Madrid, a utisak je da je najbliži bio dolasku u beogradske crno-bijele. To je potvrđeno i riječima predsjednika Ostoje Mijailovića, sportskog direktora Zorana Savića, ali i samog Mirotića koji je objasnio razloge zbog kojih nije došao u Partizan.

Sada je napravio "pun krug", pa se ponovo povezuje sa klubovima koji nisu iz Srbije, a prethodnih dana najviše se vezuje uz Olimpiju i Panatinaikos. Prema riječima gazde atinskih "zelenih", njihov tim je sada formiran bez Mirotića i pitanje je da li im je potreban, dok je u jednom trenutku stekao utisak da sigurno dolazi u njihove redove.

Sada je Dimitris Janakopulos u intervjuu za grčki "SDNA" ispričao da je shvatio da je Mirotić zapravo svima dao riječ, ali da je na kraju nije ispoštovao. "Šta da kažem o tome... Da li znam gdje ide Mirotić? U jednom trenutku sam pričao sa njim i lijepo smo se ispričali te jedne noći telefonom. Objasnio mi je koliko voli Grčku, a neću da krijem da kada sam prekinuo vezu - rekao sam sebi da ne vidim kako Mirotić neće doći u Panatinaikos. A onda sam shvatio da su i ostali klubovi stekli takav utisak", kazao je gazda kluba iz Atine.

"Imao je problema da raskine ugovor sa Barselonom, bilo je nezgodno. Vrijeme će pokazati da li je to bio dobar potez... Ako mene pitate, mi smo napravili dobar tim. Zadovoljan sam. Vidjećemo u praksi kako će to izgledati", zaključio je Janakopulos riječima koje govore da ne razmatraju više Mirotića.

Podsjetimo, Mirotić je nakon raskida ugovora sa Barselonom slobodan u izboru nove sredine, ali već sada se čini da će dobiti mnogo manji novac nego što se spominjao prije dvije-tri nedjelje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC