• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pocekov putujući cirkus i batine za Milutinova! Ovo niste vidjeli u prenosu, a možda je presudilo Srbiji!

Autor Dragan Šutvić

Srbija je poražena od Italije u prvom kolu druge grupne faze Svjetskog prvenstva, a evo šta smo vidjeli sa lica mjesta. Od izvještača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

 srbija italija mondo analiza poceko milutinov Izvor: Kurir/Dado Đilas

Novo takmičenje ista priča - Srbija je prokockala prednost protiv Italije i poražena je na startu druge grupne faze Mundobasketa. Neke stvari nisu mogle da se vide u prenosu, a možda su i presudile, a prva je vezana za Nikolu Milutinova i sudijski kriterijum.

Nije htio selektor da prokomentariše sudijski kriterijum na takmičenju na kome mu se na svakom meču neki igrač povrijedi, a sada nije pritiskao sudije prilikom odluka. Van kamera se vidjelo da je pritisak ipak bio potreban...

ALA TUKU MILETA!

Centru Srbije su svirani prilično meki faulovi - jedan u napadu na samom startu utakmice, jedan u reketu u "polukrugu" gdje nema ofanzivnih faulova, ali za MIlutinova očigledno ima. Sa druge strane se vjerovatno vidjelo koliko Italijani tuku Milutinova i u prenosu, ali uživo...

Na 4:49 do kraja treće četvrtine trojica su ga udarala dok se sudije nisu odlučile da sviraju faul. Takođe vidjeli smo i kako pri svakom napadu Milutinov dobijao udarce, štipanja, guranja, vukli su ga za dres... Od faulova nije bulo ništa, a ni od reakcije srpske klupe na suđenje.

I NE SAMO NJEGA!

Bogdan Bogdanović jeste imao očajno šutersko veče i sam je to priznao, ali su ga Italijani stalno vukli za dres i udarali. Vidjeli smo i koljeno u grudi Marka Gudurića od Akilea Polonare, kao i udarac Nikoli Joviću nakon koje je faul sviran - Nikoli Joviću.

PUTUJUĆI CIRKUS

Đanmarko Poceko je možda u nekom trenutku bio zanimljiv, ali je taj trenutak odavno prošao. Sada je nastavio sa svojim čudnim ponašanjem pa je nakon jedne odluke sudije uspio da traži da mu sudije da loptu. Valjda da je nosi kući, šta god.

Takođe je kada je Đanpaolo Riči dobio pet ličnih izgrlio ga je dobrih minut, a kada su dobili meč krenulo je slavlje i upadanje u teren, skakanje i grljenje kao da su osvojili Svjetsko prvenstvo. Valjda ćemo prestati da gledamo ovakve cirkuse uskoro, kada "orlovi" nauče kako da pobijede Italiju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC