• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE VEĆ KOMPLEKS OD ITALIJANA! Čuveni trener opleo zbog poraza Srbije: Bogdan htio da se izvadi, da pokaže srce...

Autor Dragan Šutvić

Poznati trener Vlade Đurović potpuno razočaran zbog poraza Srbije protiv Italije, ponovo na identičan način.

 vlade đurović nakon poraza srbije od italije Izvor: RTS/Screenshot/MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je na nevjerovatan način protiv Italije (78:76) i uz pobjedu Portorika nad Dominikanom sve se zakomplikovalo u grupi. Činilo se da je izvjesno da će Srbija sa prvog mjesta u nokaut fazu, ali sada je i mjesto u četvrtfinalu pod znakom pitanja.

Ipak, prije svega toga treba dobro analizirati igru srpske reprezentacije koja se potpuno raspala protiv "azura", i to više nije nikakva slučajnost pošto je Srbija izgubila čak četiri vezane utakmice protiv ovog tima. Ono što je još upadljivije, da je u posljednja tri susreta prosula prednost.

"Ja sam razočaran načinom kako smo izgubili, treći put zaredom. Kad smo imali Micića i Jokića imali smo 14 razlike i izgubili smo, opet onda na Akropolis kupu ova ekipa je imala 17 razlike i izgubila, pa sad opet 16 razlike... Ovo je već kompleks od Italijana i treba da se zapitamo i nek sami gledaoci zaključuju o čemu se tu radi", bez dlake na jeziku prokomentarisao je košarkaški trener Vlade Đurović gostujući na RTS-u.

"Jedan momenat je jako važan... Pričali su nam pokojni treneri Ranko Žeravica i Aca Nikolić na seminarima da nikad plejmejker ne ubacuje loptu kad protivnički igrači igraju presing. Mi smo tako gubili lopte sa Jovićem. Nama je počeo vrotglavi pad na 60:44 sa dvije promašene trojke Bogdanovića kada je htio da se izvadi, da pokaže da je vođa, da ima srce...", kazao je Đurović i dodao da razumije zašto je to u tom trenutku i povuklo našeg kapitena: "I ima srce, ali je poslije toga imao još tri-četiri promašene trojke i nastala je opšta panika".

Vlade Đurović ističe i da Srbija i dalje ima sve u svojim rukama, ali da je sve zavarala slaba grupa u kojoj je ekipa lagano slavila protiv Portorika, Kine i Južnog Sudana. "Šta sam ja tada rekao? Bez euforije, igrali smo u slaboj ekipi, ali čim dođe prva jača ekipa - a Italijani su srednja ekipa - evo šta se desilo. Daj da se podignemo i dobijemo Dominikanu", zaključio je on.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC