• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIK, VEĆI - BOGDAN BOGDANOVIĆ! Odigrao bez greške, a onda krenuo ka tribinama sa peharom - ovo niste vidjeli! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Srbija je savladala Dominikansku Republiku i na sjajan način otišla u četvrfinale Svjetskog prvenstva, a ovo niste mogli da vidite u prenosu. Od izvještača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

 srbija u četvrtfinalu mundobasketa šta niste vidjeli u prenosu  Izvor: Photo: FIBA

Srbija je savladala Dominikansku Republiku i otišla u četvrfinale gdje će se sastati sa najprijatnijim iznenađenjem dosadašnjeg dijela prvenstva Litvanijom. Litvanci su dobili Sjedinjene Američke Države i tako napravili veliko iznenađenje, ali igračima Srbije to nije mnogo značilo.

Redom su Ognjen Dobrić, Vanja Marinković i Nikola Milutinov isticali da im nije bitno ko je naredni rival i da su sigurni u svoj kvalitet. Taj kvalitet smo vidjeli na meču sa Dominikanskom republikom, a šta niste vidjeli u prenosu, a mi jesmo sa lica mjesta!

BOGDANE... VELIKI SI!

Izvor: Photo: FIBA

Bogdan Bogdanović je dao prvu trojku na meču, a onda je rukom pokazao ka klupi da će da rešeta! I bogami, nije slagao. Ubacio je 20 poena, ubacio je svaki šut, ali ono što je uradio na kraju meča je sve oduševilo. Sa svojim MVP trofejom je poslije utakmice prišao tribini, a onda ga predao nekome u publici. Kako su nam rekli srpski navijači zapravo je dao trofej majci!

DANILOVIĆ U TRANSU!

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Odavno nismo vidjeli predsjednika Košarkaškog saveza Srbije ovako emotivnog! Reagovao je na svaki poen srpskog tima, na svaki dobar potez, skakao i bodrio ekipu. Ovo je pobjeda koja je stvarno dala energiju ne samo igračima, već i cijeloj delegaciji srpskog nacionalnog tima, navijačima, novinarima... Svima koji su uz "orlove".

TAUNS I VARGAS BJESNILI NA POLUVREMENU!

Izvor: Adria media group/ Dado Đilas

Nije im bilo pravo! Imali su ogroman zaostatak Dominikanci i poslije 20 minuta su najiskusniji centar Eloj Vargas i Karl Entoni Tauns potrošili sigurno tri ili četiri minuta odmora da se rasptravljau sa sudijama. Pokazivali su da srpski igrači prave "prljave" i prejake blokove, da su previše grubi... Nije im to pomoglo.

VOLIMO OVAJ TIM!

Izvor: Adria media group/ Dado Đilas

Navijači koji su se okupili u nikad većem broju za ovo prvenstvo su zaista svim srcem iza ovog tima i vole svakog igrača koji se pojavio. Kada je Dušan Ristić ušao na 3:34 do kraja dobio je ovacije, a kada je u narednom napadu dao koš dobio je ovacije.

ZNAČI IM, MNOGO IM ZNAČI!

Izvor: Adria media group/ Dado Đilas

Na 34 poena razlike Dejan Davidovac je uspio da ukrade loptu rivalu tako što se bacio u tijelo rivalu, a onda je dodao loptu Ognjenu Dobriću. Bio je to kraj treće četvrtine, a kada je promašio šut za tri uz zvuk sirene Dobrić je udario rukom o pod. A na četiri i po minuta do kraja Dobrić je promašio "chasedown" blokadu na rivalu i ispod koša se uhvatio preko lica, toliko mu je bilo stalo.

Nešto se izgleda prelomilo u ovom timu poslije poraza od Italije. Igrali su sjajno, imali su fantastičan stav na terenu... Dobro je ovo!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC