• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan nema vremena da slavi, odmah igra klasik! Željkov tim igra drugi meč za 48 sati!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Utakmica trećeg kola ABA lige između Partizana i Cibone, biće odigrana u subotu od 21 čas.

 Željko Obradović najavio meč Partizan Cibona Izvor: Profimedia/Burak Akbulut / Anadolu Agency

Košarkaši Partizana u subotu od 21 čas biće domaćini zagrebačkoj Ciboni u trećem kolu ABA lige. Biće to prilika da se u regionalnom takmičenju nastavi pobjednički niz Partizana, nakon što su crno-bijeli u prvoj rundi savladali Mornar (110:78), a zatim u Novom Mestu bili bolji od Krke (96:56). 

Na to se nadovezao trijumf u Evroligi, crno-bijeli slavili su protiv Asvela, kojim Željko Obradović mora da bude zadovoljan, ali nema mjesta za previše slavlja. Iskusni trener odmah se okrenuo meču protiv Cibone i prokomentarisao je susret koji njegovu ekipu dočekuje u subotu.

"Moramo da priđemo meču uz maksimalnu ozbiljnost i poštovanje protivnika. Danas će jedna grupa igrača nakon puta trenirati, ostalo je da se pripremimo za subotnji meč, vidimo u kakvom su stanju pojedini igrači i kako će to da izgleda u subotu veče. Protiv Asvela su igrali svi, to je najvažnije jer duel protiv Cibone slijedi 48 sati nakon toga, potom ide duplo kolo Evrolige, treba rasporediti energiju, mnogo je utakmica ispred nas i moramo da vodimo računa", naglasio je trener Željko Obradović.

Alen Smailagić, centar Partizana, takođe je dao svoj komentar na sutrašnji duel sa Cibonom, sa kojom, kako kaže, sigurno neće biti nimalo lako iako su kao domaćini favoriti na parketu. 

"Poslije putovanja slijedi priprema za utakmicu koja je na programu već u subotu. Daćemo sve od sebe da se regenerišemo i što bolje spremimo za duel protiv Cibone. Sigurno neće biti nimalo laka utakmica. Iako ne treba bježati od uloge favorita, svjesni smo da samo uz maksimalan pristup zadacima koje nam trener postavi, možemo da odigramo dobro i dođemo do pobjede", poručio je Smailagić. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC