• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poljak falio Partizanu, Željko otkrio: Prijavio je povredu, reagovali smo!

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović je govorio o izostanku Mateuša Ponitke sa meča sa Barselonom.

 željko obradović o mateušu ponitki  Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan je bez Mateuša Ponitke u sastavu izgubio od Barselone u prvom meču na domaćem terenu u ovogodišnjem izdanju Evrolige, a nakon što je analizirao poraz svog tima Željko Obradović se dotakao i neigranja iskusnog Poljaka. Ponitka je stigao kao veliko pojačanje, ali je jako malo igrao ove sezone. 

Kada je u pitanju ovaj meč on se prema riječima šefa struke crno-bijelih požalio na povredu na treningu pred meč, a povreda je takva da ga nećemo vidjeti ni na meču sa Olimpijakosom za dva dana. 

"Što se tiče Ponitke on je jutros uradio trening i prijavio je da ga boli rame. Ima on tu povredu ramena, ali je rekao da ga boli toliko da je praktično nesposoban da igra. Doktori i fizioterapeuti reagovali, ali nije bilo šanse. Juče na treningu je Alen Smailagić iskrenuo zglob, napustio je trening. Radio je samo desetak minuta. Zahvalnost igraču što je u takvim uslovima htio da pomogne timu", rekao je Željko Obradović. 

Falio je Ponitka kako u skoku tako i u organizaciji igre i jasno je da je doveden kao igrač koji pravi razliku. Ipak i bez njega u timu neke stvari moraju hitno da se poprave u igri crno-bijelih. 

"Koliko nam je falio Ponitka? Mnogo, sigurno da smo ga potpisali da bude neko ko može da pomogne timu. Večeras nije mogao, a ja lično mislim da neće da putuje sa nama u Atinu na utakmicu sa Olimpijakosom. U ovom timu ima dosta kvaliteta, samo mi treba da analiziramo sami sebe i da vidimo zašto radimo neke stvari brzopleto. Zatšo su protivničke ekipe agresivnije, da idu snažno i jako na ofanzivnom skoku, a da mi ne reagujemo kako treba da reagujemo, i to je to. Kao i uvijek sitne male stvari koje donose boljitak u igri", rekao je najtrofejniji trener Evrope. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC