• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novosti sa Malog Kalemegdana uoči derbija: KK Crvena zvezda dobio novi Upravni odbor!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda se oglasila na zvaničnom sajtu i saopštila ko će biti novi predsjednik Upravnog odbora kluba.

 željko drčelić novi predsjednik kk crvena zvezda  Izvor: Dragana Stjepanovic/© MN press, all rights reserved

Dan uoči vječitog derbija u Evroligi između Partizana i Crvene zvezde, klub sa Malog Kalemegdana održao je redovnu sjednicu Predsjedništva kluba. Na njoj je donet niz odluka, a najvažnija se tiče izbora novog predsjednika Upravnog odbora, potpredsjednika tog tijela kao i članova UO.

"Novi predsjednik Upravnog Odbora kluba biće ugledni privrednik i vlasnik kompanije 'W D Concord West' Željko Drčelić. Potpredsjednik Upravnog Odbora u novom sastavu biće još jedan ugledni menadžer Živorad Vasić, direktor kompanije 'Kadena Properties'", navodi se u saopštenju Crvene zvezde uz poruku da će oni na sljedećoj Skupštini kluba (u novembru) predstaviti i ko su novi članovi Upravnog odbora.

Osim toga usvojene su izmjene i dopune statuta kluba koje će biti poslate Skupštini kluba na usvajanje, a osim toga razgovaralo se i o raznim drugim pitanjima: "Članovi Predsjedništva KK Crvena zvezda Meridianbet analizirali su i pitanja vezana za svakodnevni rad kluba: prelazni rok, važna kadrovska pitanja vezana za igrački sastav, promjenu trenera seniorskog tima, kao i promjene u stručnom štabu, a od strane predsjednika kluba, direktora i sportskog direktora članovi predsjedništva informisani su o radu mlađih selekcija kluba, kadrovskim promenama u tom segmentu rada kluba, kao i o finansijskom izveštaju vezanom za prodaju sezonskih karata kluba (2023-2024)", zaključuje se.

Podsjetimo, vječiti derbi između Partizana i Crvene zvezde igra se večeras od 18.30 u beogradskoj Areni uz prisustvo samo navijača crno-bijelih, pošto su Delije nezadovoljne ponudom od 300 ulaznica.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC