• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Itudis protiv kuma u Beogradu: Teška borba je pred nama!

Dimitris Itudis ima velike probleme, ali se nada da će uspjeti da dođe do pobjede u Beogradu.

 Fenerbahče Partizan Itudis  najava Izvor: MN PRESS

Dimitris Itudis, veliki prijatelj, kum i bivši saradnik Željka Obradovića, gostuje u četvrtak u Beogradu (20.30) protiv Partizana i to uz veliku glavobolju. Itudis neće moći da računa na nekoliko igrača, za šta Obradović već kaže da neće biti veliki problem zbog toga što imaju veliki igrački kadar, a Grk ističe da Fenerbahče ipak čeka "teška borba".

"Igramo protiv ekipe koja ima sjajanu okosnicu tima i vrlo dobrog trenera, kao i stručni štab. Partizan, kao i svi timovi koje je vodio Željko Obadović, ne prestaju da se bore do samog kraja. I uvijek imaju sjajnu atmosferu u Beogradu. Agresivni su i defanzivno i u napadu. Ključna stvar po nas je da ostanemo u igri do samog kraja i da nastavimo da rastemo kroz principe na kojima radimo i treniramo", rekao je Itudis u najavi utakmice.

"Naravno, za nas će ovo prije svega borba kojom ćemo testirati sebe koliko smo spremni u periodu kada moramo da se nosimo sa povredama igrača. Teška borba je pred nama!", naglasio je trofejni trener Fenerbahčea, koga uvijek raduju dolasci u Beograd za koji ga vežu lijepe uspomene.

Uz njega je u najavi utakmice govorio i mladi košarkaš Tarik Biberović, od koga se očekuje da dobije šansu u odsustvu nekoliko iskusnijih igrača, a i sam zna da je to pravi izazov za njega, posebno u "Areni".

"Partizan je jako dobar tim i svjesni smo kakva nas atmosfera čeka tamo. Moramo se boriti za svaku loptu i držati se plana našeg stručnog štaba. Bilježili smo dobre rezultate do sada, ali smo svjesni da će nas pobijede u gostima povesti ka našem glavnom cilju. Zbog toga, daćemo sve od sebe i pokušati da izađemo kao pobjednici", objasnio je mladi igrač.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC