• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko čuo pitanje, pa rekao samo "ne"!

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana Željko Obradović govorio i o pojačanjima.

 partizan fenerbahče željko obradović najava  Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Košarkaši Partizana u sedmom kolu Evrolige imaju meč pred svojim navijačima protiv Fenerbahčea, u kojem je Željko Obradović svojevremeno bilježio sjajne rezultate. Pobeda bi bila izuzetno važna za nastavak sezone nakon "tijesnog" poraza od Baskonije, a u međuvremenu su crno-bijeli dobili i novo pojačanje. Čini se, poslednje...

U razgovoru sa medijima pred meč protiv Fenerbahčea, Željko Obradović je napomenuo da Partizan trenutno ne traži beka na tržištu i da neće zaoštriti konkurenciju u timu, iako je pauza Kevina Pantera duža nego što se u prvi mah mislilo!

"Fenerbahče je ekipa koja igra izvanredno početak sezone, imaju veliki kvalitet i sposobni su da igraju na različite načine - sa četiri visoka ili tri mala. Oni su tim koji u ovom trenutku najviše šutira za tri u Evroligi, uz veliki broj ubačenih trojki", rekao je Željko na početku i osvrnuo se na svoj tim: "Ponitka je počeo da trenira, odradio je dva treninga. Kevin Panter još nije u stanju da počne, Smailagić je trenirao danas."

Trener turskog tima Dimitris Itudis neće moći da računa na četvoricu veoma važnih igrača, ali Željka Obradovića to ne remeti. 

"Oni imaju ogroman broj igrača u rosteru. Bilo koji igrač da fali, uvijek fali. Ako je jedan fali, a ako su četvorica...To nije lako. Ponavljam, oni imaju veliki kvalitet u timu i vjerujem da mogu da igraju utakmicu bez svih tih igrača", rekao je Obradović.

Prvi trening sa novima saigračima odradio je centar Bruno Kaboklo, a Željko Obradović nije htio opširnije da priča o njemu. Smatra da bi mogao da pomogne ekipi, ali ostaje još da se vidi kako će se Brazilac, inače najbolji prijatelj Zvezdinog Jaga dos Santosa, uklopiti u tim.

"Da, Bruno Kaboklo odradio je prvi trening danas i tu počinje i završava se priča sa njim. Mislim da je igrač koji može da pomogne Partizanu. Zato smo se odlučili da ga dovedemo, kako će to izgledati na terenu ostaje da vidimo", rekao je Obradović.

Na pitanje da li će Partizan na tržištu tražiti i beka samo je kratko prokomentarisao "Ne".

Pogledajte

00:20
Bruno Kaboklo na treningu Partizana
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC