• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smailagić i Vukčević napravili šou pred kamerama!

Autor Dragan Šutvić

Alen Smailagić i Tristan Vukčević bili su veoma dobro raspoloženi nakon trijumfa u Litvaniji.

 smailagić i vukčević šou pred kamerama  Izvor: Printscren/Sportklub

Partizan niže pobjede u Evroligi, osam u 14 odigranih mečeva, četiri uzastopne, dvije na gostovanju. U Kaunasu je savladao Žalgiris (93:85), briljirali su Kevin Panter i Pi Džej Doužer, a svoj doprinos dali su Alen Smailagić i Tristan Vukčević.

Upravo su njih dvojica napravili šou po završetku meča kada je Vukčević davao izjavu za "Sport klub". U tim momentima prišao je Smailagić i onda je uhvatio Tristana za ruku i sklonio ga, uz šale i smijeh mu je objasnio da se skloni i da je red na njega. Stao je pred kamere i počeo da se smije.

Poslije toga je pričao o dešavanjima na meču. "Umorni smo od puta i treninga, čeka nas novi trening pred sljedeći meč, moramo da se spremamo za sljedeći meč, čeka nas duplo evroligaško kolo, moramo da budemo fokusirani na sljedeći meč", počeo je Smailagić.

Izvor: Printscren/Sportklub

Prokomentarisao je i jednu odluku sudija iz treće četvrtine kada smu mu dosudili faul i priznali poene domaćem timu. "Ne znam, neću da se bavim time, ne razumijm ni ja, oni znaju zašto su to zvali. Nemam šta tu da kažem, ako su mislili da je faul, vidjeće se na snimku, gleda to neko i ocjenjuje, nemam problem sa tim. "

Osvrnuo se na sve bolje igre crno-bijelih u posljednje vrijeme. "Nismo mi počeli sezonu sjajno, radili smo, radimo i počeli smo da igramo kao tim, da ginemo za svaku loptu i teško je pobijediti takvu ekipu."

Izvor: Printscren/Sportklub

Veliki uticaj na to imao je povratak Kevina Pantera poslije povrede.

"Naravno da je povratak Pantera značio, on je naš lider na terenu, kapiten, priča pred utakmicu, osjeća se cijela ta energija oko njega, mi se bolje osjećamo kada je on tu, znamo da imamo igrača više", zaključio je Smailagić.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC