• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i Zvezda gazili u Evroligi - zato Srbija sanja dva tima u doigravanju!

Autor Dragan Šutvić

Partizan i Crvena zvezda su sada skočili na tabeli Evrolige! Jedni su tamo gdje žele da budu, drugi su na dvije pobjede od doigravanja!

 partizan i crvena zvezda pobijedili u evroligi  Izvor: M.M./ATAIMAGES

Partizan i Crvena zvezda su proslavili pobjede u Evroligi u 14. kolu! Crno-bijeli su putovali u Litvaniju i tamo su dobili Žalgiris 93:85, dok su crveno-bijeli sa 85:71 bili bolji od Albe. Sa duplom pobjedom za Srbiju pogled na tabelu Evrolige je lepši! 

Naravno na samom vrhu je Real Madrida koji ima 12 pobeda i jedan poraz i već sada je Real praktično siguran u Top 6, a u Top 6 je upravo ušao Partizan! Ispred crno-bijelih su Barselona sa 10-3, Virtus sa 9-4 i Monako i Baskonija sa 8-5, a crno-bijeli su sada šesti! Drže poziciju koja vodi direktno u plej-of i pred duplo kolo koje će odigrati u Španiji naredne nedjelje su stigli tamo gdje je od početka sezone ambicija da budu. 

To šesto mjesto crno-bijeli dele sa Makabijem koji je nakon pobjede nad Efesom stigao takođe do 8-6. To mjesto jure Olimpijakos i Valensija koji su na 7-6, a Efes je poslije poraza od "Ponosa Izraela" udaljen sa 7-7. 

Panatinaikos, Fenebahče I Bajern imaju skor od šest pobjeda i sedam poraza, a onda na 14. mjestu dolazi Crvena zvezda. Tim Janisa Sferopulosa je skočio dva mjesta iznad Olimpije i Žalgirisa, a skroz na dnu su sa po dvije pobede Asvel i Alba. Crveno-bijeli su sada na četiri mjesta od plej-ina, a gledano u pobjedama su na dvije pobjede od mjesta koje vodi u doigravanje.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC