• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostoja Mijailović poručio: "Kažem vam, vjerujte u Partizan!"

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otvorio dušu na novogodišnjem koktelu crno-belih.

 Ostoja Mijailović o uspjesima Partizana Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Uspješnu sportsku godinu kraju privode i košarkaši Partizana - iako oni neće imati mnogo prilike za odmor jer već u prvim danima 2024. godine igraju duplo kolo Evrolige, izabranici Željka Obradovića dobili su malo prostora da se opuste. Košarkaški klub Partizan održao je novogodišnji koktel na kojem je predstavljen i kalendar za narednu godinu, a predsjednik Ostoja Mijailović održao je govor o svemu što je urađeno.

Po riječima prvog čovjeka kluba, 2023. godina bila je uspješna jer je Partizan osvojio trofej u regionalnom takmičenju, bio primjetan na društvenim mrežama i igrao pred velikim brojem navijača u Beogradskoj areni. Zbog svega što je urađeno od kako je stigao na čelo kluba došlo mu je i da zaplače.

"Sedmi put se obraćam sa ovog mjesta i kada pomislim na sve šta smo prošli... Od ponora do ozbiljne organizacije, najiskrenije - plače mi se! Vjerujem da je tako i sa mojim saborcima. Ova godina bila je uspješna, dočekali smo skoro 500.000 ljudi u Areni, imali smo ogroman broj pregleda na društvenim mrežama. Poslije osam godina osvojena je ABA liga što je veliki uspjeh. Zahvalan sam svima koji su bili tu prošle sezone. Ova sezona počela je uspješno, ali je u ABA ligi bilo nekih poraza. Zato želim svima da kažem da vjeruju u Partizan, da ne sude na pola sezone, na kraju sezone ćemo svoditi račune. Svima bih poželio srećne praznike", rekao je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.

Košarkaši Partizana su na novogodišnjem koktelu predstavili kalendar za narednu sezonu - među onima koji su obilježili slavlje crno-bijelih pred praznike našao se i Igor Duljaj. Trener fudbalera Partizana danas je prvo bio na koktelu sekcije koju trenira gdje je opušteno razgovarao sa novinarima, a zatim se preselio i na drugu proslavu i tako pokazao zajedništvo među različitim klubovima sportskog društva Partizan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC